Patimile unui bărbat cu “micropenis”. A făcut sex doar o dată: “O experienţă umilitoare”

Ultima actualizare:

Un bărbat cu penisul foarte mic povestit prima şi singura experienţă sexuală avută în 35 de ani, pe care o descrie ca fiind traumatizantă. El atrage atenţia asupra faptului că discriminarea pe considerente fizice nu afectează doar femeile.

Sub protecţia anonimatului, bărbatul a dezvăluit pentru publicaţia „Cosmopolitan“ că penisul lui măsoară doar 6,8 centimetri când este în erecţie, motiv pentru care nu a putut avea o activitate sexuală normală. 

Bărbatul a recunoscut că este profund ruşinat şi că se simte îngrozitor din cauza comentariilor răutăcioase pe care le-a auzit din partea femeilor. „Am auzit adesea femei râzând de mărimea penisului unui bărbat. La un moment dat chiar le-am surprins pe trei dintre colegele mele de birou căzând de acord că «bărbaţii cu penisuri mici ar trebui să poarte un semn de avertizare pentru femei»“, povesteşte el.

“Prezervativul nu stătea”

Bărbatul cu “micropenis” a avut parte de o singură partidă de sex până la vârsta de 35 de ani, episode care l-a marcat negativ. „A fost cel puţin umilitoar. S-a întâmplat în urmă cu 12 ani, cu o femeie foarte atractivă”, îşi aminteşte tânărul. “Când m-am dezbrăcat, ea s-a holbat la micropenisul meu, a început să chicotească, şi-a dus mâna la gură şi a fost clar că a fost luată prin surprindere. Am încercat totuşi, dar au apărut alte probleme: prezervativul nu stătea, am reuşit foarte greu s-o penetrez şi nici atunci nu a simţit nimic. În cele din urmă s-a enervat şi ne-am oprit. Îmi era foarte ruşine. Îmi pot doar închipui nivelul de frustrare şi dezamăgire pe care l-a simţit. Cred că a fost o experienţă oribilă pentru ea”.  Bărbatul s-a simţit atât de prost, încât la câteva zile după acel moment a vizitat-o pentru a-i oferi o cutie cu bomboane, pentru a mai repara ceva. 

Click! spune

Specialiştii spun că dimensiunea medie a unui penis este de 9,16 centimetri în stare flască şi 11,11 centimetri în erecţie. Tot ce este mai mic este denumit “micropenis”. Nedezvoltarea penisului este cauzată de un nivel inadecvat al testosteronului în ultimele stadii de dezvoltare fetală, potrivit sfatulparintilor.ro. Aproximativ 0,6 % din populaţia masculină a planetei se confruntă cu această problemă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net