Paznicilor nu le-a venit să creadă ce transporta această femeie! Au arestat-o imediat!

Ultima actualizare:

    Gardienii au decis să îi scaneze bagajul femeii când i-au observat comportamentul suspectFoto: Click
Gardienii au decis să îi scaneze bagajul femeii când i-au observat comportamentul suspectFoto: Click

O femeie în vârstă de 19 ani a încercat să treacă granița dintre Maroc și teritoriul spaniol Ceuta, joi, însă nu a putut păcăli forțele de ordine. Gardienii au observat anxietatea femeii și au supus valiza pe care o transporta unui control, prin care au aflat că înăuntru era un minor în vârstă de numai opt ani.

Băiatul a apărut pe ecranul aparatului de scanare a bagajelor, alertând paznicii. Din fericire, minorul era nevătămat când a fost scos din valiză și a spus că are opt ani și că numele lui este Abou. Acesta provine dintr-o țară din Africa de vest, Coasta de Fildeş, conform Buzz Feed.

Femeia care îl transporta nu era înrudită cu Abou, însă a fost arestată împreună cu tatăl lui, care a încercat și el să treacă granița câteva ore mai târziu.

Anul trecut, aproximativ 400 de migranți au încercat să sară gardul înalt de șase metri care desparte cele două regiuni, în decursul unei singure zile, și cel puțin 15 migranți s-au înecat încercând să traverseze granița înotând. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net