3 morți și peste 30 de persoane au fost rănite după o explozie la o brutărie în Paris

Ultima actualizare:

O explozie puternică s-a produs într-o brutărie, sâmbătă dimineaţă, într-un cartier din Paris. 3 oameni au murit și alte peste 30 de persoane au fost rănite, potrivit presei franceze.

Deși inițial s-a vehiculat că explozia ar fi fost soldată cu 4 morți, autoritățile franceze au confirmat că doar trei persoane au murit în deflagrația ce a avut loc sâmbătă, 12 ianuarie, într-un cartier din Paris. Explozia a fost atât de puternică încât parterul clădirii a fost pur şi simplu spulberat, iar doi pompieri care au fost chemați să intervină în inciendul de la brutărie și-au pierdut în mod tragic viața. De asemenea, celor două victime li s-a mai adăugat și o femeie de orgine spaniolă, a confirmat și ministrul de externe spaniol.

Explozia de la brutăria din Paris a fost una puternică
Explozia de la brutăria din Paris a fost una puternică

Imediat după explozie s-a declanşat un incendiu, iar opt maşini au luat foc. Potrivit primelor informaţii apărute în presă, explozia ar fi fost cauzată de o scurgere de gaze, conform The Independent. 

Pe lângă persoanele decedate, există și peste 30 de persoane rănite sau intoxicate cu monoxid de carbon, iar 10 dintre acestea se află în stare gravă, potrivit autorităților franceze. 

Poliţia le-a recomandat oamenilor să evite zona. Brutăria era închisă în momentul producerii exploziei. La locul incidentului s-au deplasat și premierul Edouard Philippe, ministrul de Interne Christophe Castaner şi primarul Parisului Anne Hidalgo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net