Peste 90 de oameni au murit carbonizați, după explozia unei cisterne de combustibil în Sierra Leone

Ultima actualizare:

    Explozie în Sierra LeoneFoto: Twitter
Explozie în Sierra LeoneFoto: Twitter

Cel puțin 90 de persoane au murit și alte zeci sunt rănite, după o explozie masivă în zona industrială Sierra Leone, Freetown. La morgă au ajuns 91 de morți, dar sunt zvonuri că de fapt este vorba de mai mulți. Imaginile difuzate de mass-media locale au arătat corpuri carbonizate pe străzile din jurul cisternei.

Explozie în Sierra Leone

Explozia s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce o cisternă încărcată a intrat în coliziune cu un alt vehicul, într-o intersecție aglomerată din oraș. Combustibilul s-a vărsat înainte de a se aprinde, iar trecătorii și mașinile din intersecție au fost cuprinși de flăcări. Filmările difuzate de instituțiile de presă locale au arătat corpuri carbonizate pe străzile din jurul tancului petrolier.

Primarul Yvonne Aki-Sawyerr a descris că a văzut imagini „sfâșietoare”, dar a spus că amploarea pagubelor încă nu este clară. Într-o postare pe Facebook, ea a spus că există „zvonuri că mai mult de 100 de oameni și-au pierdut viața”, deși nu există încă un număr oficial de morți. Aproximativ 100 de persoane sunt tratate în spitale și centre de sănătate din zona Freetown. La morga centrală din capitala Sierra Leone, Freetown, au ajuns 91 de cadavre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net