Prințesa Victoria a Suediei a împlinit vineri, 14 iulie, vârsta de 40 de ani, iar în weekend, familia regală a pregătit un eveniment plin de fast în cinstea celei care într-o bună zi, va deveni regina Suediei.


Prințesa Victoria este fiica Regelui Carl Gustav al XVI-lea și al Reginei Silvia și, ca o urmașă cu sânge albastru, a fost sărbătorită pe măsură, cu o mulțime de locuitori ai capitalei suedeze adunați la paradă și o fanfară impresionantă de alămuri care au marcat grandiosul eveniment, relatează The Telegraph.

printesa_victoria_2.jpg

printesa victoria a suediei
Aniversarea zilei sale de naștere a fost sărbătorită printr-o ceremonie grandioasă
Foto: Getty

În timpul ceremoniei, a fost însoțită de soțul său, Prințul Daniel și de cei copii ai lor, Prințul Oscar (un an) și Prințesa Estelle (cinci ani) despre care am putea spune că rivalizează cu George și Charlotte, ai lui Kate Middleton, la cât sunt de adorabili.

printesa_victoria_1.jpg

printesa victoria a suediei
Prințesa Victoria, alături de soțul său, Prințul Philip și cei doi copii ai lor
Foto: Getty

Prințesa a purtat o superbă rochie cu două culori (roz și alb), împodobită cu flori care i-au conferit Victoriei o aură regală, demnă de statutul său. Moștenitoarei tronului i s-au alăturat și părinții acesteia și surorile mai mici și frații Victoriei: Prințesa Madeleine (35 de ani), Prințesa Leonore, Prințul Carl Philip (38 de ani). Feicare a venit la ceremonie cu partenerii și copiii acestora.

printesa victoria a suediei

Hello Magazine precizează că după ceremonia oficială, Prințesa Victoria, familia și apropiații acestora au petrecut în privat, în grădinile Palatului Regal din Suedia. I s-au adus daruri din parte premierului și președintelui suedezi.

 
 
Loading...