Pippa Middleton în ipostaze intime. Fotografiile au fost furate de hackeri din telefon

Ultima actualizare:

    Pippa Middleton (33 de ani) și Kate Middleton (34 de ani)foto: Getty
Pippa Middleton (33 de ani) și Kate Middleton (34 de ani)foto: Getty

Pippa Middleton (33 de ani) a fost victima hackerilor. Aceștia au pătruns în telefonul surorii Ducesei de Cambridge, de unde au furat imagini cu ea și logodnicul ei, James Matthews, în ipostaze intime.

Imaginile compromițătoare au fost apoi oferite spre vânzare publicației The Sun de către hoții cibernetici, care pretindeau „minimum 50.000 de lire” în schimbul a unui număr de 3.000 de fotografii.

Printre presupusele poze s-ar fi aflat imagini cu Pippa în timp ce își proba rochia de mireasă, imagini cu James Matthews nud, dar și fotografii cu Kate Middleton și Prințul William. Cel puțin așa susținea hackerul care a contactat publicația amintită sub pseudonimul Crafty Cockney.

Pentru a dovedi cele spuse, acesta a trimis un email în care a inclus două fotografii cu Pippa de la probele pentru rochia de mireasă, în care ținuta este acoperită, însă sora Ducesei de Cambridge apare zâmbind alături de mama ei, Carole Middleton (61 de ani), dar și o a treia fotografie cu ceea ce pare a fi Carole mergând pe culoarul bisericii în care fiica ei ar urma să se căsătorească.

În cadrul furtului de date ar mai fi fost obținute și mesaje private ale lui Pippa, informații despre nuntă și despre lista de invitați, programări ale acesteia și detalii secrete despre ceremonie. În loc să colaboreze cu hackerul, publicația The Sun a preferat să o atenționeze pe victimă de cele întâmplate. „The Sun nu a avut nicio intenție să facă un târg cu presupusul hoț și a alertat-o pe Pippa. Ea și ajutoarele regale investigau scurgerea de date azi-noapte (23 septembrie, n.r.), temându-se că întregul ei album foto privat ar putea fi publicat online”, au scris jurnaliștii. Reprezentanții ziarului au încercat să comunice telefonic și chiar să se întâlnească cu hoțul cibernetic, însă acesta a refuzat.

„Mulțumim foarte mult pentru că ați adus acest lucru (furtul de date, n.r.) în atenția familiei. Pot confirma că nu doar avocații au fost informați, dar polițiștii urmează să se implice de asemenea”, a declarat un purtător de cuvânt ai lui Pippa și James.

Hackerul susține că va vinde imaginile și informațiile publicației care licitează mai mult în următoarele 48 de ore (începând din noaptea de 23 septembrie, n.r.).

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net