Pizzeria drogurilor: o familie întreagă arestată pentru trafic de cocaină

Ultima actualizare:

    Drogurile erau ascunse în cutii de carton refrigerateFoto: New York Times
Drogurile erau ascunse în cutii de carton refrigerateFoto: New York Times

Proprietarii unei pizzerii din Corona, Queens au fost sancționați, joi, pentru trafic de droguri, fiind acuzați că și-au folosit restaurantul pentru a introduce în țară droguri care urmau a fi vândute ulterior. Drogurile erau aduse în cutii de carton pe care scria „manioc proaspăt” (o plantă din care se extrage o făină bogată în amidon, n.r.).

Soții Gregorio și Eleonora Gigliotti ascundeau cocaină în cutii de carton refrigerate, iar apoi o distribuiau în New York și Italia, prin intermediul membrilor „`Ndrangheta”, unul dintre cele mai puternice grupuri de crimă organizată din Italia, arată New York Times.

Cei doi au fost arestați împreună cu fiul lor, Angelo, și alți membrii ai familiei, iar în Italia au fost arestate alte 13 persoane, acuzate că au fost implicate în operațiunea de trafic de droguri.

Familia Gigliotti a imigrat din Italia în urmă cu aproximativ 40 de ani, potrivit unui document înregistrat de avocatul Eleonorei. Soții au trei copii și doi nepoți, iar femeia gătea într-un bar din Corona, numit „Lucia’s”. În anul 2012, cei doi au deschis propriul lor restaurant, numit „Cucino a Modo Mio”( „Gătesc în felul meu” în limba italiană, n.r.).

Aceștia au fost arestați în luna martie, când polițiștii au descoperit, atât în restaurant, cât și în locuința familiei, arme și muniție. Totuși, investigațiile arată că în pofida arestărilor recente, organizația „`Ndragheta” ar putea reveni oricând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net