Canotorul Tudor Simionov a plătit cu viaţa ca să apere o orgie sexuală

Ultima actualizare:

Destin tragic pentru sportivul român Tudor Simionov, care a plecat din ţară pentru un viitor mai bun! Tânărul, de 33 de ani, din Bucureşti, s-a angajat ca bodyguard în Londra, unde se mutase cu doar câteva luni înainte împreună cu iubita lui, Mădălina Anghel. Cei doi sperau să se căsătorească după ce reuşeau să pună un ban deoparte. Soarta însă a fost crudă cu ei...

Tudor Simionov a plecat în seara de 31 decembrie la muncă, în faţa unei vile de lux în valoare de 12,5 milioane de lire sterline unde fusese organizată o petrecere de lux pentru bogătaşi. Organizatorul evenimentului a fost nimeni altul decât escrocul, controversatul amator de orgii şi autointitulatul lord Edward Davenport. Un vecin a povestit că bătaia încheiată tragic a început după ce „în vila de 12,5 milioane de lire au intrat mai multe tinere îmbrăcate doar în lenjerie intimă”. O gaşcă de nouă petrecăreţi din zona Park Lane a dat buzna în urma lor încercând să intre în vilă. Paznicii şi-au făcut datoria şi le-au blocat accesul.

A fost reţinut un suspect de 26 de ani

Tudor s-a fotografiat în faţa vilei, cu 3 ore înainte de a fi ucis
Tudor s-a fotografiat în faţa vilei, cu 3 ore înainte de a fi ucis

Doi dintre colegii de la pază ai lui Tudor au fost răniţi. Românul a intervenit pentru a scoate din mâinile atacatorilor un coleg. A fost înconjurat de nouă tineri şi a împărţit pumni până când unul dintre atacatori a împlântat în inima mare a românului un cuţit. Tudor s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, plătind cu viaţa siguranţa petrecăreţilor care plătiseră 2.000 de lire sterline pentru a avea acces la orgia organizată de Davenport.

Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere
Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere

„Printre clienţii lui Eddie din seara de revelion au fost prinţi arabi, vedete de televiziune, fotomodele şi oameni de afaceri. Mulţi au fugit pe uşa din spate când au auzit că la intrare s-a produs o crimă şi că urmează să vină poliţia”, a declarat o sursă pentru “The Sun”. Leroy Rose, de 25 de ani, un prieten de-al organizatorului, a declarat pentru tabloidul britanic că l-a târât pe Tudor până în sala de baie şi a încercat să îi oprească sângerarea. Însă în zadar. Românul a murit până la sosirea ambulanţei. Crima a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar poliţia are un suspect de 26 de ani care a fost reţinut.

Cine este Lordul Davenport

Edward Davenport a devenit celebru încă din anii 1980 datorită orgiilor, organizate pentru cei 10.000 de copii de bani gata din Marea Britanie. „Toată lumea îl cunoaşte ca pe un cal breaz: face rost de prostituate, băutură scumpă şi organizează orgii sexuale la care vin cele mai sexy fotomodele şi oameni de afaceri generoşi”, a declarat un apropiat al Lordului care îl angajase pe român. Davenport a fost condamnat în trecut pentru escrocherii şi artificii financiare carev i-au făcut pe diverşi aristocraţi să piardă mulţi bani. 

Iubita lui Tudor, distrusă de veste

Mădălina Anghel a povestit că Tudor s-a zbătut mai multe luni să găsească o slujbă de bodyguard în Londra. „A fost iubirea vieţii mele şi nu pot vorbi de el la trecut pentru că în adâncul inimii mele simt că Tudor e viitorul meu soţ. Pentru el am venit din România, pentru că speram la o viaţă mai bună. A fost un om foarte bun, ne doream foarte mult să avem copii împreună şi să le dăm şansa să aibă o copilărie mai bună decât cea pe care am avut-o noi”, a declarat pentru “The Sun”, Mădălina.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net