Plecarea lui Harry din Casa Regală i-a adus mai aproape pe William şi Charles. Misterul, desluşit de o expertă

Ultima actualizare:
Prințul Harry a participat la un dineu și a explicat motivele retragerii din Casa Regală a Marii Britanii
Prințul Harry a participat la un dineu și a explicat motivele retragerii din Casa Regală a Marii Britanii

În urmă cu mai puţin de două luni Casa Regală a Marii Britanii a primit o lovitură dificil de gestionat: prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să părăserască familia regală, să renunţe le titluri şi să înceapă o viaţă nouă departe de Marea Britanie, tocmai în Vancouver, Canada. În ciuda faptului că plecarea acestora i-a luat prin surprindere pe toţi şi a cret o serie de controverse, se pare că are şi părţi pozitive. O expertă în eticheta regală a dezvăluit că părăsirea Casei Regale de către Harry l-a determinat pe Charles să devină un părinte mai implicat şi mai apropiat.

Plecarea prinţului Harry din cadrul familei regale l-a determinat pe prinţul Charles să se apropie mai mult de fiul său cel mare, William, este părerea avută de către Ingrid Seward, editor şef al publicaţiei Majesty Magazine, potrivit dailymail.co.uk. Ea a explicat că plecarea lui Harry i-a făcut pe ceilalţi membri ai familiei să devină mai uniţi şi să creeze un front comun după o perioadă de timp în care legăturile au fost puţin mai tensionate. 

Harry, de 35 de ani, şi soţia sa Meghan Markle, de 38 de ani, au anunţat pe 8 ianuarie că vor renunţa la titlurile lor şi că îşi vor împărţi timpul între îndatoririle din Marea Britanie şi noua viaţă pe care o vor începe în Vancover, Canada. La scurt timp după anunţ, Harry a oferit o declaraţie foarte emoţionantă în care a menţionat că Marea Britanie va rămâne întotdeauana casa sa, iar poporul britanic se va afla mereu în gândurile sale.

William a participat alături de tatăl său la un eveniment în care s-au întâlnit cu mai mulţi soldaţi britanici răniţi pe fronturile de luptă
William a participat alături de tatăl său la un eveniment în care s-au întâlnit cu mai mulţi soldaţi britanici răniţi pe fronturile de luptă

Luna aceasta, prinţul Charles, dar şi soţia acestuia şi ducii de Cambridge au participat pentru prima dată la o vizită comună, în formulă de patru, după 9 ani de când nu mai făcuseră acest lucru. Experta consideră că prinţul Charles a devenit mult mai înţelegător şi dispus să comunice cu fiul cel mare. "Charles s-a arătat deosebit de înţelegător faţă de William în ultimele săptămâni ţinând cont de lucrurile care s-au întâmplat în ultimele săptămâni. Deşi Charles are tendinţa să îţi aglomereze agenda până la refuz, acum el a început să îşi facă timp pentru William. În plus, se concentrează mai mult şi asupra nepoţilor săi", a adăugat Ingrid, potrivit dailymail.co.uk. 

Discursul emoţionant ţinut de Harry după părăsirea Casei Regale

Decizia Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle de a renunţa la viaţa ca membru senior al familie regale britanice nu a fost una deloc uşoară, nici pentru regina Elisabeta a II-a, nici pentru ducii de Sussex. Ca urmare a hotărârii pe care au luat-o ei nu mai au acces la titluri sau acces la bani publici, nu vor mai putea reprezenta monarhia în călătoriile oficiale, iar Harry a fost obligat să renunțe la un lucru de preț pentru el, titlurile și obligațiile militare. 

Duminică, 19 ianuarie, el a participat la un dineu caritabil în Londra și a dorit să lămurească anumite aspecte care au contribuit fundamental la separarea sa și a lui Meghan Markle de Casa Regală a Marii Britanii. 


    Prințul Harry a participat la un dineu și a explicat motivele retragerii din Casa Regală a Marii BritaniiFoto:GettyImages
Prințul Harry a participat la un dineu și a explicat motivele retragerii din Casa Regală a Marii BritaniiFoto:GettyImages

„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor”, ci după „luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări”, a afirmat prințul Harry. În discursul său de la dineul caritabil organizat de organizaţia Sentebale, Harry a spus că rezultatul final nu a fost cel pe care şi l-a dorit întrucât atât el, cât și soția sa sperau să poată servi în continuare Coroana. „Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil”, a declarat prințul Harry, vizibil emoționat. 

Citeşte şi

Prietenă bună de-a Prințului Charles o laudă pe «impecabila» Kate Middleton, însă o atacă dur pe Meghan: «Vrea să fie vedetă»

Prințul Harry, primele declarații după părăsirea Casei Regale: «Am vrut să auziți adevărul de la mine»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net