Jurnaliștii de la revista ”People” susțin că Meghan Markle și prințul Harry s-au întors de o săptămână din Canada fără micuțul Archie, care ar fi rămas în grija bonei și a unei prietene a ducesei. Aceasta ar fi dovada că Harry și Meghan nu-și doresc deloc să rămână în Marea Britanie. De altfel, Meghan ar fi părăsit deja regatul în mijlocul crizei provocate de anunțul ei și al lui Harry.


Evenimentele s-au derulat cu repeziciune în familia regală britanică. În urmă cu o săptămână Meghan și Harry s-au întors din vacanța pe care au petrecut-o în Canada împreună cu fiul lor Archie (8 luni) și cu Doria, mama fostei actrițe. Marți, 7 ianuarie, cei doi și-au făcut pentru prima oară apariția în Londra pentru a vizita Casa Canadei, ca să mulțumească acestei țări pentru căldura cu care i-a găzduit în timpul vacanței de sărbători.

Apoi totul a luat-o razna. Miercuri seară, ducii de Sussex și-au anunțat ”demisia” din familia regală, printr-un comunicat publicat pe o pagină de Internet proaspăt lansată și pe contul lor de Instagram. Se pare că regina însăși ar fi aflat de această decizie de la televizor, iar tatăl și fratele lui Harry ar fi primit un mesaj de avertizare cu numai 10 minute îaninte de anunțul care a aruncat în aer casa regală britanică.

Colac peste pupăză, în plină criză, Meghan ar fi zburat înapoi în Canada, pentru a fi alături de fiul ei, pe care-l lăsase în grija prietenei ei, Jessica Mulroney.

Jessica Mulroney este un nume familiar fanilor ducilor de Sussex. Căsătorită cu Ben Mulroney, fiul fostului premier canadian Brian Mulroney, stilista de origine canadiană este o prietenă veche a lui Meghan. Cei trei copii ai ei au jucat un rol important la nunta lui Meghan cu prințul Harry, numărându-se printre cavalerii și domnișoarele de onoare care au însoțit-o pe ducesă. Despre Jessica s-a vorbit că ar fi organizat costisitoarea ”petrecere a bebelușului” desfășurată la New York, cu puțin înainte de nașterea lui Archie.

Meghan Markle s-a întors deja în Canada

Conform informațiilor prezentate de jurnaliștii de la ”Daily Mail”, ducesa de Sussex ar fi părăsit Marea Britanie joi, când discuțiile cu familia reagală erau în toi. E posibil ca fosta actriță să-și prelungească șederea pe continentul nord-american, eventual pentru a-și lansa acolo organizația caritabilă, așa cum a fost stabilit în urmă cu mai mult timp.

În ceea ce-l privește, prințul Harry a rămas la Londra, în încercarea de a ajunge la o înțelegere cu prințul Charles și cu prințul William.  

Citește și:

Meghan Markle, în război cu presa britanică! Ducesa de Sussex a lămurit toate zvonurile

Meghan Markle și prințul Harry, izolați! «Nu vorbesc cu ei, nimeni nu îi întreabă cum se simt»

 
 
Loading...