Poliția franceză e în alertă! Refugiat afgan, suspectat de plănuirea unui atentat

Ultima actualizare:

    Poliția franceză caută un refugiat afgan, suspectat că ar plănui un atac teroristFoto Getty
Poliția franceză caută un refugiat afgan, suspectat că ar plănui un atac teroristFoto Getty

Agențiile de securitate din Paris au răspândit imagini cu un refugiat afgan care este suspectat că ar plănui un atac terorist în capitala franceză. Polițiștii îl caută peste tot, dar imaginea suspectului este singurul indiciu cu privire la identitatea sa.

Forțele de ordine nu cunosc încă numele refugiatului afgan, dar se pare că acesta se află în Franța de două luni, informează The Telegraph. Polițiștii francezi sunt în alertă după atacul terorist din noiembrie 2015, în urma căruia și-au pierdut viața 130 de oameni.

De asemenea, în luna iulie au avut loc alte două atacuri teroriste - primul fiind cel al teroristului care a intrat cu un camion într-o mulțime de oameni, ucigând 84 dintre aceștia, iar cel de-al doilea fiind asaltul asupra unei biserici din Normandia care s-a soldat cu moartea unui preot și rănirea gravă a unei călugărițe.

Acum, autoritățile au primit informații potrivit cărora un refugiat de origine afgană ar plănui un alt atentat. Nu este vorba de o "vânătoare" a suspectului - polițiștii încearcă întâi să-ș găsească și să-l supună unui interogatoriu.

Știre în curs de actualizare 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net