Polițistă, prinsă că se prostitua pentru 100 € pe noapte, deși avea un salariu de 60.000 €

Ultima actualizare:

    Ziua era polițistă, noaptea se prostituaFoto: Metro.co.uk
Ziua era polițistă, noaptea se prostituaFoto: Metro.co.uk

O polițistă din New York, aflată în perioada de probă riscă acum să devină din om al legii, o condamnată după ce s-a descoperit că aceasta își petrecea nopțile prostituându-se.

Ocupația „secretă” a Galieshei Smith (26 de ani) a fost descoperită atunci când polițiștii au descoperit pe Internet o reclamă în care își anunța serviciile pe care le oferă, informează Metro.co.uk.

În reclamă, „polițista” se prezenta viitorilor doritori de senzații tari sub pseudonimul Lisa Smith și erau publicate numărul ei de telefon și un material video pornografic, în care făcea sex oral unui bărbat. Iată ce adăugase ea la descriere: „Asta este o experiență inedită! Am un chip drăguț care se potrivește cu acest corp micuț și sexy. Da, îmi plac sexul oral și săruturile.”


    Oferea oricărui bărbat sex oral în schimbul sumei de 100 de euroFoto: Metro.co.uk
Oferea oricărui bărbat sex oral în schimbul sumei de 100 de euroFoto: Metro.co.uk

După ce au descoperit micul secret al Lisei/Galieshei, poliția a decis să desfășoare o operațiune de prindere a acesteia în flagrant. Un polițist sub acoperire a contactat-o, iar ea a acceptat să-l întâlnească. Ei s-au întâlnit la un hotel, unde i-a spus „clientului” că îi cere 100 de euro pentru o partidă de sex. Potrivit legislației americane, în New York este ilegal să oferi sau să accepți sex pe bani.

Imediat după ce a avut probe împotriva ei, polițistul sub acoperire a cerut întăriri, iar tânăra a fost arestată. Ea a fost suspendată din funcție și concediată și riscă să ajungă la închisoare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net