Poveste inedită de iubire! "Oamenii ne întreabă mereu dacă suntem tată şi fiică"

Ultima actualizare:

    Carly şi Graeme s-au căsătorit în luna iulieFoto: Arhivă personală
Carly şi Graeme s-au căsătorit în luna iulieFoto: Arhivă personală

Un cuplu din Africa de Sud este protagonistul unei poveşti de dragoste cum numai în filme se întâlneşte. Între Carly Schapper şi Graeme Eksteen este o diferenţă de 30 de ani, iar oamenii adesea fac remărci răutăcioase la adresa lor. Celor doi soţi nu le pasă de părerea celor din jur şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Potrivit dailymail.co.uk, Graeme Eksteen( 52 ani) şi Carly Schapper( 23 ani) s-au întâlnit atunci când femeia a decis să urmeze un curs de dans foxtrot, predat de Graeme. Curând nu şi-au mai putut ascunde sentimentele şi au devenit un cuplu, în ciuda diferenţei de vârstă.  În ciuda faptului că sunt întrebaţi constant dacă sunt tată şi fiică, cei doi susţin că legătura lor este caracterizată de un echilibru perfect între tinereţe şi experienţă.  Carly, care deţine un magazin online de produse vegane, a declarat că învaţă constant din experienţa de viaţa pe care o are soţul său şi se bucură de felul în care se comportă cu ea. “ Graeme nu a încercat să mă manipuleze şi mereu a avut un respect deosebit pentru deciziile mele. Ştia că am fost violată atunci când eram adolescentă şi se luptă să îmi demonstreze că nu toţi bărbaţii sunt la fel, gândindu-se doar la partea fizică a unei relaţii. Am aşteptat până la căsătorie pentru a întreţine relaţii sexuale”.

Tatăl lui Carly a acceptat cu greu idea că fiica sa este într-o relaţie cu un individ care este mai bătrân decât el, dar văzând că Graeme se comportă extraordinar cu ea, a început să tolereze legătura. Este foarte răbdător şi înţelegător.” Nu mă forţează niciodată să fac ceea ce nu îmi place şi este conştient că trebuie să mă maturizez. Partea bună este că bărbaţii nu se maturizează niciodată cu adevărat”.

Carly a povestit că există, totuşi, un punct negativ atunci când eşti implicat într-o relaţie cu cineva mult mai în vârstă decât tine.  “Faptul că ştiu că noi vom petrece mai puţin timp împreună decât majoritatea cuplurilor mă ucide. Graeme se va stinge înaintea mea, iar asta mă întristează profund”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net