A povestit, pe internet, cum şi-a prins soţia când îl înşela. E mai tare ca orice serial

Ultima actualizare:

    O femeie poate să-şi dea seama că pierde vremea lângă un bărbat când este lăsată cu ochii în soareFoto Shutterstock
O femeie poate să-şi dea seama că pierde vremea lângă un bărbat când este lăsată cu ochii în soareFoto Shutterstock

Viaţa bate filmul! Nu de puţine ori, trăim zilele mai intens decât cum o fac personajele din telenovele. După ce a aflat că soţia îl înşeală, un american a demascat totul, pe site-ul Reddit, în timp real.

A bănuit că e ceva în neregulă cu partenera lui de viaţă.  El a angajat un detectiv particular, care a urmărit-o pe femeie. Nu a mai fost decât un pas până când a dat peste nişte mesaje cu tentă sexuală, dintre nevasta lui şi... un alt bărbat. Imediat cum a aflat că îl înşeală, soţul „încornorat” a făcut totul public, pe site-ul Reddit. Era deja conştient că acesta e sfârşitul căsniciei lui.

“Eu şi soția mea, Jenny, ne-am căsătorit în urmă cu 8 ani. Ne-am întâlnit când eram amândoi de 22 de ani, imediat după ce am absolvit facultatea. A fost minunat până acum, nu am avut nicio ceartă mare şi nu am fost pe punctul de a ne despărţii. De asemenea, mereu ne-am ştiut, reciproc, parolele noastre la telefoanele și e-mailurile personale. 

Într-o dimineaţă, fratele meu i-a trimis un mesaj lui Jenny. Ea şi soţia lui, Carly, urmau să plece din oraş. Carly scăpase telefonul în toaletă, aşa că ea şi fratele meu împărţeau telefonul. Am vrut să îi dau un răspuns stupid şi am intrat în mesaje.

Atunci am dat peste o discuţie cu un tip pe nume Zack. Era o conversaţie sexuală în care el îi spunea ce vrea să îi facă lui Jenny. Erau mai mult poze nud cu ei doi. Majoritatea mesajelor erau trimise între orele 1 şi 4 dimineaţa, când eu dormeam. Mă înşela.”, a mărturisit bărbatul, potrivit huffingtonpost.com.

După ce a publicat primul mesaj pe Reddit, a primit mai multe recomandări din partea internauţilor. Bărbatul a angajat un avocat specializat în divorţuri şi un detectiv care a urmărit-o pe soţie. El a descoperit că weekendul "între fete" era dedicat unei întâlniri cu Zack. 

"Ora 4.04: (17/1/2015): Au ajuns la hotel. Zack, Jenny şi o persoană străină au intrat. Probabil Carly are o aventură cu străinul. 

Ora 4.11: (17/1/2015): Detectivul i-a urmat în hol. Jenny a luat o cheie şi toţi au urcat în lift. Detectivul vrea să ştie dacă îi supraveghează sau nu. Se pare că vor petrece toată ziua la hotel. 

Ora 4.16: (17/1/2015): Se pare că sunt în hotel, fac sex. Gândul că soţia mea face sex cu altcineva mă face să vomit. Detectivul nu are cum să urce să afle ce se întâmplă".

Bărbatul i-a povestiti fratelului său şi cei doi şi-au confruntat nevestele.

"Din ce mi-au spus, Jenny a făcut sex cu el. Carly nu, dar a vrut. Jenny m-a luat în braţe şi a plâns. Eram furios. Am întrebat-o de când e cu el, dar nu a spus nimic. După ce a mai plâns, a recunoscut că de câteva săptămâni. Nu vrea o relaţie, vrea doar sex şi înţeleg asta. Totuşi, voi continua divorţul", a completat el, într-un ultim mesaj. 

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net