Poza adorabilă de familie pe care au pus-o Ducii de Cambridge pe felicitarea de Crăciun!

Ultima actualizare:
Imaginea atașată de către Ducii de Cambridge în felicitarea lor de Crăciun
Imaginea atașată de către Ducii de Cambridge în felicitarea lor de Crăciun

Deși noi nu ne aflăm pe lista celor care primesc felicitări de Crăciun din partea Ducilor de Cambridge, câțiva dintre cei care au avut plăcerea să se bucure de ilustrată au fost suficient de darnici încât să împărtășească și cu publicul larg conținutul acesteia.

Se pare că Prințul William și Kate Middleton au ales să le trimită prietenilor și cunoștințelor un set de felicitări pe care au printat o poză adorabilă de familie, în care apar ei și cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și mezinul familiei, Prințul Louis. 

Cum arată felicitarea de Crăciun trimisă de către Ducii de Cambridge

Felicitarea de Crăciun a Ducilor de Cambridge a fost „scăpată” pe intenet, acolo unde fanii familiei regale britanice s-au simțit și ei ca unii dintre fericiții destinatari ai acesteia. În imaginea atașată, familia apare zâmbind, cei 5 membri fiind îmbrăcați în ținute lejere, care amintesc mai degrabă de vară. 

Se pare că cei doi Duci nu și-au dorit să execute o nouă poză, cu specific de sărbători, ci au preferat să o printeze pe aceasta, pesemne care le este dragă. În imagine, Prințul William îl ține pe micuțul Louis în brațe, stând pe o motocicletă, în timp ce ceilalți doi copii ai cuplului, Charlotte și George, se află în ataș. Kate apare zâmbind lângă soțul ei, iar per total, fotografia de familie este una extrem de reușită, punându-i în valoare pe toți membri acesteia. 


    Imaginea atașată de către Ducii de Cambridge în felicitarea lor de CrăciunFoto: Twitter
Imaginea atașată de către Ducii de Cambridge în felicitarea lor de CrăciunFoto: Twitter

Momentan este neclar locul în care a fost făcută poza, având în vedere că imaginea nu a fost dată publicității în mod oficial de către Palatul Kesington. Mesajul care a însoțit ilustrația a fost însoțită de un mesaj simplu: „Vă dorim un Crăciun fericit și un An nou de asemenea!”. Felicitarea a apărut în mediul online prin intermediul Twitter. 

Momentan, Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, nu au trimis propria felicitare de Crăciun, aceștia luându-și câteva săptămâni libere de la orice îndatorire pentru a petrece cât mai mult timp cu bebelușul Archie, potrivit Mirror.co.uk. Cei doi nu au participat nici la cina de Crăciun organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. 

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net