Pregătiţi-vă de război!

Ultima actualizare:

    Experţii militari britanici avertizează cu privire la  iminenţa declanşării unui conflict nuclear. Pământenii  sunt ademeniţi cu buncăre pentru toate buzunarele
Experţii militari britanici avertizează cu privire la iminenţa declanşării unui conflict nuclear. Pământenii sunt ademeniţi cu buncăre pentru toate buzunarele

Lumea e o bombă cu ceas! Afirmaţia îi aparţine expertului militar din cadrul Royal Services Institute, Malcolm Chalmers. Acesta crede că „un nou război nord-coreean a devenit o realitate extrem de actuală”.

Marea Britanie şi aliaţii vor avea la dispoziţie o oră după declanşarea conflictului. Theresa May va fi contactată pe telefon direct de la Casa Albă.


    Mii de americani şi-au  comandat buncăre  în valoare de 180.000 $
Mii de americani şi-au comandat buncăre în valoare de 180.000 $

În doar câteva  minute aliaţii vor fi obligaţi să pună în aplicare întreaga strategie de apărare”, a declarat expertul pentru Daily Star. Pe fondul tensiunilor dintre Donald Trump şi Kim Jong-un şi de frica rachetelor intercontinentale cu focoase nucleare Hwasong-12, din ce în ce mai mulţi oameni îşi cumpără adăposturi nucleare.

simeon stalpnicul png

Compania Atlas Survival Shetler, din Montebello, California, condusă de Ron Hubbard, a fost luată cu asalt de sute de americani care şi-au comandat un adăpost atomic în valoare de 130.000 de dolari şi trei milioane de dolari.


    Buncărul de lux Oppidum este  destinat bogătaşilor care vor  răsfăţ pe timp de război
Buncărul de lux Oppidum este destinat bogătaşilor care vor răsfăţ pe timp de război

„Am vândut în ultimele zile buncăre cât nu am vândut în ultimii şase ani. Modelul nostru de buncăr este din oţel, are 3,5 metri înălţime şi o lungime de 22 de metri. Vine la pachet cu paturi, toalete, duşuri, filtre de aer şi sistem de încălzire şi purificare a apei.

simeon stalpnicul png

Echipa noastră se ocupă inclusiv cu montarea în pământ a adăposturilor antiatomice”, a declarat Hubbard. Însă 1% din populaţia planetei va beneficia de „o apocalipsă nucleară de lux”. La buncărul Oppidum, din Cehia, apartamentele pentru bogătaşi au suprafeţe de 1.200 de metri pătraţi, sunt concepute pe două niveluri şi se vând cu preţuri de pornire de 4,5 milioane de dolari. Eh, dar aici, războiul nuclear de la suprafaţă practic nici nu există.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net