Premierul britanic Boris Johnson şi partenera lui s-au logodit! Cei doi vor deveni părinți

Ultima actualizare:

    Boris Johnson şi partenera lui s-au logodit și urmează să devină părinți pentru prima oarăFoto: Instagram
Boris Johnson şi partenera lui s-au logodit și urmează să devină părinți pentru prima oarăFoto: Instagram

Premierul britanic Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, și partenera lui mai tinerică, Carrie Symonds (31 de ani), au făcut pasul cel mare spre căsătorie, logodindu-se. De asemenea, cuplul a anunțat că așteaptă în curând și venirea pe lume a primului lor copil.

Boris Johnson şi iubita lui, Carrie Symonds, fost director de comunicare al Partidului Conservator și consilier al grupului Oceana în prezent, au anunţat că s-au logodit anul trecut şi că se pregătesc pentru a deveni părinți, după ce li se va naşte un copil în această vară. 

„Mulţi dintre voi ştiţi deja, însă pentru prietenii mei care încă nu ştiu, ne-am logosit la sfârşitul anului trecut… şi la începutul verii va veni pe lume un copil. Mă simt incredibil de binecuvântată”, a scris Symonds pe contul său personal de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de premierul britanic, care o pupă pe obraz. 

Cei doi s-au logodit la sfârșitul anului trecut
Cei doi s-au logodit la sfârșitul anului trecut

Boris Johnson și Carrie Symonds s-au logodit și urmează să devină părinți

Johnson, în vârstă de 55 de ani, şi Symonds, 31 de ani, au devenit anul trecut primul cuplu necăsătorit care să ocupe reşedinţa din Downing Street.De asemenea, Carrie Symonds a devenit și cea mai tânără parteneră a unui premier, în ultimii 173 de ani.

Astfel, conform anunțului oficial, conservatorul Boris Johnson, care a preluat funcția de premier în luna iulie după o victorie în alegeri obținută cu câteva luni înainte, va deveni primul premier care se căsătorește în timpul mandatului în ultimii 250 de ani, scrie presa internațională. Două recorduri dintr-un foc pentru cei doi! 

„Boris și Carrie sunt amândoi încântați de veste. Amândoi știau de ceva vreme, dar au păstrat secretul până când sarcina a progresat", informează și tabloidele britanice, citând surse apropiate cuplului. 

Pentru Boris Johnson căsătoria cu Symonds va fi a treia. Johnson a divorţat de prima soţie şi este separat și de a doua soţie, Marina Wheeler. În această lună, premierul şi Wheeler au declarat în instanţă că sunt pregătiţi să pună capăt căsătoriei. Wheeler şi Johnson, care au patru copii, s-au căsătorit în 1993 şi sunt separaţi din 2018. Aceștia au căzut de acord asupra unui aranjament financiar și vor finaliza astfel divorțul în curând.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net