Premierul britanic şi-a băgat părţile intime în gura unui porc?

Ultima actualizare:

    David Cameron este acuzat de acte obscene cu un porc mortFoto: Getty
David Cameron este acuzat de acte obscene cu un porc mortFoto: Getty

Prim-ministrul britanic David Cameron a fost acuzat că şi-a băgat "părţile intime în gura unui porc mort. Mai mult, se pare că există dovezi fotografice cu incidentul, care ar fi avut loc pe vremea când politicianul era student la Oxford.

David Cameron se află în centrul unui adevărat scandal după ce un fost coleg din Partidul Conservator a făcut publice mai multe întâmplări de pe vremea studenţiei premierului. 

Lord Ashcroft a scris o carte, "Call Me Dave" (n.r.: "Spune-mi Dave"), în care a luat interviuri mai multor prieteni şi duşmani ai lui Cameron. În ea, unii dintre foştii colegi de facultate ai politicianului au povestit că acesta a făcut parte dintr-o societate secretă de la Oxford, care era specializată în "ritualuri bizare şi excese sexuale". Conform dailymail.co.uk, ei mai susţin că, în timpul ritualului de iniţiere, Cameron ar fi trebuit să îşi pună "părţile intime în gura unui porc mort". Mai mult, ei spun că ar exista fotografii cu acest incident. 

Cameron mai este acuzat şi că a fumat iarbă în timpul facultăţii, iar cocaină se găsea mereu în casa din Londra a sa şi a soţiei sale. 

Cartea, care va fi publicată luna viitoare, urmăreşte drumul lui David Cameron de pe vremea când era elev la şcoala de prestigiu Eton şi apoi la Universitatea Oxford până când a ajuns prim-ministrul Marii Britanii. 

Conform hufftingtonpost.co.uk, surse din preajma luI Cameron au declarat că poveştile sunt complet false şi că nu există o astfel de societate la Oxford. Purătoare de cuvânt a prim-ministrului a spus că nu are de ce să răspundă unor asemenea acuzaţii: "Nu vreau să comentez. Autorul are motive pentru care a scris aceste lucruri. Prim-ministrul e ocupat să conducă ţara". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net