Premierul Canadei, răspuns genial dat unui jurnalist. A uimit audiența

Ultima actualizare:

    Justin Trudeau, premierul CanadeiFoto captură video/Youtube
Justin Trudeau, premierul CanadeiFoto captură video/Youtube

Premierul Canadei, Justin Trudeau, pare să uimească de fiecare dată când ține anumite discursuri. În ultimele sale apariții în public, Trudeau a arătat tuturor calitățile sale fizice, impresionând prin practicarea unor diverse sporturi extreme sau prin execuția perfectă a dificilelor exerciții de yoga. De această dată, politicanul a dovedit că este și un geniu.

Justin Trudeau, prim-ministrul canadian, în cadrul unei conferințe de presă susținută într-o universitate de renume din Ontario, a pus la punct un jurnalist care îl tratase cu o atitudine sarcastică, relatează BusinessInsider.com. Jurnalistul a vrut să îl pună în dificultate pe premier, provocându-l să explice tuturor principiul de funcționare a calculatoarelor cuantice.

„Nu vă pun să explicaţi cum funcţionează computerele cuantice, dar când vă aşteptaţi ca misiunea Canadei împotriva Statului Islamic să fie reluată?”, a întrebat jurnalistul. Nimeni nu se aștepta însă ca Justin Trudeau să intre în jocul auditoriului și să aibă cunoștințe despre calculatoarele cuantice.

“Ok, este foarte simplu. Calculatoarele obișnuite funcționează fie dacă prin fir trece curent electric sau nu. Sistemul binar este unu și zero. O stare cuantică permite să fie codate informații mult mai complexe într-un singur bit”, i-a explicat premierul Canadei.   

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net