Premierul Croației a intrat în izolare, după ce soţia lui a fost depistată cu COVID-19

Ultima actualizare:

    Premierul Croației a intrat în izolare, după ce soţia lui a fost confirmată cu coronavirusFoto: Getty Images
Premierul Croației a intrat în izolare, după ce soţia lui a fost confirmată cu coronavirusFoto: Getty Images

Premierul Croației, Andrej Plenkovic, a intrat în carantină pentru zece zile, după ce soţia lui a fost depistată pozitiv COVID-19, în urma testării, a anunțat sâmbătă, 28 noiembrie, purtătorul de cuvânt al guvernului de la Zagreb.

„Premierul Plenkovic a fost testat sâmbătă şi rezultatul este negativ. I s-a ordonat să rămână în izolare acasă în următoarele 10 zile. Va continua să îşi îndeplinească atribuţiile de acasă”, a informat purtătorul de cuvânt.

Soția premierului, Ana Maslac-Plenkovic, avea simptome uşoare de COVID-19 și, prin urmare, a făcut un test sâmbătă dimineaţă, care care a ieșit pozitiv.

Și în Croația au fost impuse măsuri mai stricte în încercarea de a stopa creșterea infectărilor, acestea intrând în vigoare în această săptămână. Restaurantele şi cafenelele au fost închise, iar obligaţia de a purta mască urmează să fie reglementată în viitor.

Guvernul croat este foarte serios cu privire la regulile impuse și intenţionează să aplice pedepse drastice pentru nerespectarea noilor reguli, de la amenzi grele până la condamnări la închisoare.

Croaţia a raportat sâmbătă 3.987 de noi cazuri de contaminări, potrivit autorităţilor sanitare, dintr-un total de 25.357 de persoane infectate până în prezent. Numărul deceselor cauzate de COVID-19 a crescut sâmbătă cu 55, ajungând la un total de 1.655, informează Digi 24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net