Presa de stat nord-coreeană: Toată lumea are inima frântă din cauza scăderii în greutate a liderului Kim Jong Un

Ultima actualizare:

    Kim Jong Un a slăbit foarte mult în ultimul anFoto: AFP PHOTO/KCNA VIA KNS
Kim Jong Un a slăbit foarte mult în ultimul anFoto: AFP PHOTO/KCNA VIA KNS

Toată lumea în Coreea de Nord are inima frântă din cauza scăderii în greutate a liderului Kim Jong Un, a afirmat un locuitor din Phenian, citat de presa de stat, după urmărirea unui video recent cu acesta. Acest vomentariul public rar despre sănătatea lui Kim vine după ce analiştii străini au observat, la începutul lunii iunie, că liderul autocrat, care ar avea 37 de ani, ar părea că a pierdut foarte mult în greutate.

Văzând că secretarul general respectat (Kim Jong Un) arată emaciat frânge atât de mult inima poporului. Toată lumea spune că le-au curs lacrimile", a spus bărbatul, într-un interviu difuzat vineri de radiodifuzorul de stat KRT. În video, locuitorii din Pyongyang au fost văzuţi urmărind un ecran mare pe stradă, care arăta un concert la care au participat Kim şi oficiali ai partidului, după o şedinţă plenară a Partidului Muncitorilor din Coreea (WPK). Înregistrare nu a oferit niciun detaliu cu privire la ceea ce a dus la scăderea în greutate, potrivit news.ro.

Speculațiile privind problemele de sănătate ale lui Kim Jong Un au apărut încă de anul trecut

Când Kim a reapărut în mass-media de stat în iunie, după ce nu fusese văzut în public timp de aproape o lună, analiştii de la NK News, un site din Seul care monitorizează Coreea de Nord, au remarcat că ceasul său era fixat mai strâns decât înainte, în jurul unei încheieturi care părea mai subţire.

Având în vedere controlul strict al lui Kim asupra puterii din Coreea de Nord - şi incertitudinea cu privire la orice planuri pentru un succesor al acestuia - mass-media internaţională, agenţiile de spionaj şi specialiştii îi urmăresc îndeaproape sănătatea. La începutul anului trecut, speculaţiile despre sănătatea lui Kim au explodat după ce acesta a ratat sărbătorile legate de aniversarea naşterii fondatorului statului, Kim Il Sung, pe 15 aprilie, pentru a reapărea în public la începutul lunii mai.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net