Prima apariție publică a lui Hillary Clinton după ce a fost învinsă de Trump

Ultima actualizare:

    Hillary Clinton a apaărut pentru prima dată în fața unui public larg după ce a fost înfrântă în alegerile prezidențialeFoto: Getty
Hillary Clinton a apaărut pentru prima dată în fața unui public larg după ce a fost înfrântă în alegerile prezidențialeFoto: Getty

Oboseala și tristețe s-a putut citi pe chipul lui Hillary Clinton, când a participat la un eveniment public, primul după ce a fost învinsă în alegerile prezidențiale de Donald Trump. Fosta primă-doamnă a încercat să nu arate doborâtă de situație, cu toate că a admis că nu-i este ușor.

„Recunosc că a veni aici nu a fost cel mai simplu lucru”, a mărturisit Hillary în fața mulțimii de oameni care s-a adunat cu ocazia evenimentului organizat de Fundația prntru Protecția Copilului.

„Au fost momente în această săptămână care a trecut în care tot ce-am vrut a fost să mă bucur de o carte bună sau de câinii noștri și să nu ies din casă”, a mai adăugat fosta primă-doamnă, potrivit Daily Mail.

Ea a fost invitată alături de „staff-ul” său din campania electorală pentru a vorbi despre felul în care a primit și simțit înfrângerea. „Serviciul este chiria pe care o plătim pentru că trăim. Nu te oprești să plătești chiria doar pentru că lucrurile nu merg așa cum îți dorești.”

simeon stalpnicul png

Hillary clinton a părut profund afectată de faptul că  a pierdut alegerile în fața contracandidatului său republican, dar a vrut să ofere un exemplu putere și să le arate celorlalți că și atunci când ești învins, trebuie să continui să lupți. ea a avut și susținerea celei care a fondat organizația nonprofit la al cărei eveniment a participat, Marian Wright Edelman, care îi este o mai veche prietenă. Hillary a ținut să precizeze că Edelman i-a reamintit că atunci când ești lovit și cazi la pământ, trebuie să te ridici și să continui să lupți.

„Campania noastră nu a fost niciodată despre o singură persoană și nici măcar despre o alegere. Este vorba despre țara pe care o iubim și despre construirea unei Americi plină de speranță și de iubire. Știu că nu este ușor. Știu că în săptămâna care a trecut, mulți oameni s-au întrebat dacă America mai este țara care credeau că este. Dar vă rog ascultați-mă când vă spun asta: America merită. Copiii noștri merită. Credeți în țara noastră, luptați pentru valorile noastre și niciodată să nu vă dați bătuți.”

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net