Prima apariţie publică a lui OJ Simpson după ce a fost eliberat! A fost asaltat de admiratori

Ultima actualizare:

    OJ Simpson a fost eliberat după ce a executat 9 ani de închisoareFoto: Getty
OJ Simpson a fost eliberat după ce a executat 9 ani de închisoareFoto: Getty

OJ Simpson s-a aflat în centrul celui mai mare proces civil din istoria Statelor Unite care a ţinut milioane de americani cu sufletul la gură. Fostului star de cinema şi jucător în Liga Naţională de Fotbal O. J. Simpson i s-au adus două capete de acuzare de crimă în 12 iunie 1994, şi anume uciderea fostei lui soţii, Nicole Brown Simpson şi a iubitului acesteia, Ronald Goldman. Procesul s-a încheiat pe 3 octombrie 1995, când Simpson a fost achitat, dar a fost silit să plătească familiilor celor doi daune în valoare de 33 de milioane de dolari. O.J. Simpson a fost arestat pe 16 septembrie 2007, la trei zile după un jaf armat în hotelul "Palace Station" din Las Vegas, Nevada. Pe 5 decembrie 2008, Simpson a fost condamnat la 33 de ani de închisoare, cu posibilitatea de a fi eliberat condiţionat în octombrie 2017, lucru care s-a şi întâmplat.

Fotoreporterii publicaţiei DailyMail l-au surprins pe OJ Simpson în prima lui ieşire publică de când a fost eliberat din închisoare. Cel mai iubit infractor al Americii a fost numai un zâmbet atunci când a ieşit alături de fiica sa, Arnelle la o scurtă plimbare prin Las Vegas.  S-au plimbat şi au mers la un magazin specializat în electrotehnică pentru că telefonul lui OJ se defectase. Arnelle nu a putut sta mult timp alături de tatăl său pentru că acesta a fost asaltat de fani care i-au cerut o fotografie. A fost nevoită să stea la o parte şi să le permită admiratorilor entuziaşti să comunice cu OJ.  Simpson a acceptat să facă poze cu toţi cei care i-au cerut acest lucru şi a fost mai mult decât încântat de atenţia pe care a primit-o din partea oamenilor.


    OJ Simpson a jucat golf în curtea casei sale la câteva zile după ce a fost eliberatFoto: Splash News
OJ Simpson a jucat golf în curtea casei sale la câteva zile după ce a fost eliberatFoto: Splash News

Potrivit prietenilor lui Simpson el doreşte să se concentreze asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru el : familia, prietenii şi golful. Zilele trecute a fost surprins de paparazzi jucând golf în curtea casei sale în valoare de peste 1,8 milioane de dolari, bucurându-se de pasiunile sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net