Prima Doamnă s-a aruncat în lac ca să salveze câinele

Ultima actualizare:

    Marcela este  soţia preşedintelui  Michel Temer  de 15 anifoto: EPA
Marcela este soţia preşedintelui Michel Temer de 15 anifoto: EPA

Nu a stat nici o clipă pe gânduri! Prima Doamnă a Brazi­­liei, Marcela Temer, s-a a­­run­­cat în lac ca să-l scoată din apă pe Picoly. Garda ei de corp a refuzat să salveze câinele şi a fost destituită.

O întâmplare aparent amuzantă ar fi putut să se sfârşească tragic! Soţia preşedintelui brazilian  Michel Temer (77 de ani) şi-a riscat recent viaţa. Pe numele complet Marcela Tedeschi Araújo Temer (34 de ani), Prima Doamnă a Braziliei s-a aruncat îmbrăcată în apă, să-l scoată pe Picoly, un câine Jack Russell,de un an.


    Căţeluşul  Picoly împreună  cu primul câine, Thor
Căţeluşul Picoly împreună cu primul câine, Thor

Ea se afla la plimbare împreună cu fiul său, Michelzinho, de 9 ani, şi căţeluşul, pe malul Lacului Paranoá, din apropiere de Palatul prezidenţial Alvorada. 

Picoly a intrat în apă după nişte raţe şi nu a mai putut să se întoarcă la mal. Marcela Temer a privit îngrozită cum căţeluşul se îneca şi a strigat la bodyguard să-l salveze. Cum acesta a refuzat, fosta regină a frumuseţii s-a avântat ea în lacul cu suprafaţa de 48 de kilometri pătraţi, adâncime medie de 12 metri şi adâncimea maximă de 38 de metri.


    Lacul în care era să  se înece căţeluşul  are o adâncime  medie de 12 metri
Lacul în care era să se înece căţeluşul are o adâncime medie de 12 metri

Deşi ştie bine să înoate, Prima Doamnă ar fi putut să-şi găsească sfârşitul împotmolită în junglă de alge din apă. Pentru că nu a ajutat-o, garda de corp a fost concediată. Familia Temer mai are un câine din rasa Golden Retriever, numit Thor. Absolventă a Facultăţii de Drept, Marcela Temer a fost aleasă Miss São Paulo, în 2002. În acelaşi an, ea l-a cunoscut pe Michel Temer, care era însurat şi avea 4 copii. I-a devenit amantă şi în cele din urmă el a divorţat. S-au căsătorit în 2003. Fiul unor imigranţi libanezi, Temer a fost însurat cu Maria Célia Toledo, care i-a dăruit trei fiice: Luciana (49 de ani), Maristela (46 de ani) şi Clarissa (44 de ani). Mai are un fiu, Eduardo (19 ani), cu jurnalista Érica Ferraz. El a devenit preşedinte al Braziliei în 2016, după suspendarea Dilmei Rousseff de către Parlament, după ce a fost acuzată de fraudă în 2014. Michel Temer este şi el un preşedinte nepopular, bănuit de corupţie. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net