Primele imagini cu noul membru al familiei regale. Ce bine arată Kate după naștere!

Ultima actualizare:

    Kate și William, alături de noul membru al familiei regale Foto Getty Images
Kate și William, alături de noul membru al familiei regale Foto Getty Images

Cel de-al treilea bebeluș al ducilor de Cambridge s-a născut în jurul orei 11, în aripa Lindo de la Spitalul St Mary's, din cartierul Paddington. Regina Elisabeta a II-a are un nou strănepot de care să se bucure.

Kate Middleton și prințul William au pășit bucuroși afară din aripa spitalului St Mary's, arătându-l întregii lumi pe micuțul prinț. După ce au zâmbit pentru poze și au salutat mulțimea, cei doi au intrat pentru scurt timp din nou în spital pentru a face rost de un coșulet pentru noul-născut. William l-a așezat mai apoi pe micuț cu mare grijă înauntrul acestuia, în timp ce a glumit către reporteri: „Suntem foarte fericiți, foarte încântați-avem o grijă în plus acum!” Bineînțeles că cei doi au fost întrebați despre numele prințului, la care William a replicat tot glumind că va mai trebui să așteptăm până se vor decide ei să-l publice. „O sa aflați mai devreme...sau mai târziu”, a continuat acesta. Cuplul regal, împreună cu noul membru al familei, au fost escortați mai apoi de către o mașină oficială. 

Mai devreme, după ce ducesa de Cambridge a dat naștere bebelușului, William a ajuns mândru la maternitate, împreună cu ceilalți doi copii ai cuplului: prințul George și prințesa Charlotte, pentru ca aceștia să își poată cunoaște noul partener de joacă. Cei doi micuți păreau extrem de entuziasmați, confrom The Sun, și făceau bucuroși cu mâna către oamenii adunați în jurul spitalului, printre care și reporteri și cameramani. Prințul William i-a ținut pe aceșta protectiv de mână, până au intrat în spital, semn că și cel mic va beneficia de un tratament la fel de grijuliu, din partea fericitului tătic. 

Publicul nu a putut să nu observe cum Kate, prin ținuta cu care a ales să se afișeze, i-a adus un omagiu prințesei Diana, mama soțului său, care a purtat o rochie asemănătoare, de culoare roșie, cu guler alb în jurul gâtului, atunci când l-a întampinat pe lume pe fratele lui William, prințul Harry. 

Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Surse oficiale ale Casei Regale au declarat că Prințul William a asistat la nașterea celui de-al treilea copil al său, iar ducesa și nou-născutul se simt bine, Kate arătând la fel de spectaculos ca întotdeauna. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net