Relația dintre elev și profesor poate fi uneori foarte strânsă; profesorul devine prin învățăturile pe care le transmite un model pentru elevul care își caută un reper în viață. Alteori însă, relația poate evolua într-o cu totul altă direcție. Un profesorul și o elevă au avut o legătură atât de strânsă încât au hotărât să încingă o partidă de sex chiar în clasa unde se țin cursurile.


Un martor a surprins probabil pe telefonul mobil un cadru didactic întreținând relații intime cu o studentă chiar în clasa unde se desfășoară zilnic cursurile, realtează Metro.co.uk Mai mult decât atât, materialul video a fost publicat pe Internet, pentru ca toată lumea să poată vedea cât de mult își iubește profesorul studentele.

Imaginile video par a fi surprinse la Universitatea Changzhou din China și, potrivit sursei citate, cadrul didactic care a săvârșit fapta este acum cercetat, fiind acuzat de încălcarea codului de conduită.

Profesorul și studenta întrețineau relații intime în clasă

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...