Prinţesa Anne a refuzat să îl salute pe Donald Trump? Ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul devenit viral

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a primit liderii NATO la Palatul Buckingham, în cadul unei recepţii de statfoto: AFP
Regina Elisabeta a primit liderii NATO la Palatul Buckingham, în cadul unei recepţii de statfoto: AFP

Recepţia de primire a liderilor NATO la Palatul Buckingham a fost presărată cu momente mai puţin formale, care au dat culoare şi au stârnit vâlvă în mediul online. După ce preşedintele francez Emmanuel Macron şi premierul canadian Justin Trudeau au fost surprinşi bârfindu-l pe Donald Trump, Prinţesa Anne a fost în centrul atenţiei datorită unei alte interacţiuni cu preşedintele american.

Familia regală a întâmpinat cu fast liderii NATO la Palatul Buckingham, iar Donald Trump nu a făcut excepţie. Într-un clip de la recepţie însă, Prinţesa Anne pare a-l ignora pe liderul american. El şi soţia sa, Melania, dau mână cu Regina Elisabeta a II-a, Prinţul Charles şi Camilla. Atunci suverana Regatului Unit se uită la Anne, fiica ei şi pare că o întreabă ceva. Prinţesa ridică din umeri şi râde. Internauţii au interpretat momentul drept Regina certând-o pe Anne care a refuzat să îl salute pe Trump, conform mirror.co.uk. Fals, susţine un jurnalist care a participat la recepţie. 

Prinţesa Anne pare a-l ignora pe Trump
Prinţesa Anne pare a-l ignora pe Trump

Citeşte şi

Macron și Trudeau, surprinși bârfindu-l pe Trump, la Palatul Buckingham! Nu știau că sunt filmați

Carmen Iohannis și Melania Trump, ținute extrem de diferite pentru dineul Reuninunii NATO, la Palatul Buckingham

Valentine Low, de la The Times, susţine că Regina s-a întors către Anne să întrebe ce lider urmează după Trump. Prinţesa i-a spus doar că nu mai e nimeni şi că în uşă mai sunt doar ea şi membrii ai staff-ului regal. Anne a râs arătându-i mamei sale că nu mai e nimeni. Deci, în realitate, Prinţesa nu a refuzat să îl salute pe Trump şi nu a încălcat protocolul, spre nemulţumirea mamei sale. 

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net