Prințesa Beatrice a Marii Britanii și-a anulat nunta. Trebuia să se mărite la sfârșitul lunii mai

Ultima actualizare:
Prințesa Beatrice de York și milionarul Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019
Prințesa Beatrice de York și milionarul Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019

Prinţesa Beatrice şi logodnicul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au anulat oficial căsătoria lor, care trebuia să aibă loc la 29 mai. Decizia a fost luată ca urmare a crizei sanitare mondiale, conform presei din Regat.

Beatrice, 31 de ani, fiica cea mare a prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson, urma să se căsătorească cu omul de afaceri în vârstă de 37 de ani în capela regală a palatului Saint-James, la Londra. Ceremonia ar fi fost urmată de o recepţie în grădinile bunicii ei, regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham. 

Cu câteva zile înainte de anunţul privind măsurile de izolare în Regatul Unit, cuplul a spus că există posibilitatea de a se mulţumi cu o mică ceremonie doar cu familia şi prietenii apropiaţi, palatul regal anunţând chiar anularea recepţiei în grădinile reginei. 

În cele din urmă, Beatrice şi Edoardo au optat pentru anulare, aşa cum au făcut-o mai multe cupluri în 2020.

Beatrice și Edoardo s-au logodit în septembrie 2019

Prinţesa Beatrice, care s-a despărţit de fostul ei partener de viaţă Dave Clark în 2016 după o relaţie de 10 ani, l-a cunoscut pe dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi la un eveniment organizat la Palatul St. James din Londra şi găzduit de prinţul Andrew, în iunie 2018. 


    Prințesa Beatrice de York și milionarul Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019foto: The Royal Family / Prințesa Eugenie
Prințesa Beatrice de York și milionarul Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019foto: The Royal Family / Prințesa Eugenie

Presa britanică afirmă că Beatrice a început o relaţie cu Edoardo la scurt timp după ce l-a revăzut pe magnatul imobiliar în octombrie 2018, la nunta surorii sale. Bărbatul are un fiu, Wolfie, cu fosta lui logodnică, Dara Huang.

Prințesa Beatrice de York și milionarul Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019, în timpul unei vacanțe romantice petrecute în Italia, însă vestea a fost făcută publică abia în decembrie, din cauza scandalului sexual în care a fost implicat ducele Andrew, tatăl lui Beatrice și fiul reginei. 

Prințesa Beatrice de York, născută pe 8 august 1988, este fiica cea mare a prințului Andrew și a ducesei de York, Sarah Ferguson. Sora sa mai mică, prințesa Eugenie, s-a căsătorit cu omul de afaceri Jack Brooksbank în octombrie 2018, la Capela St. George a Castelului Windsor.

Citește și:

Prințesa Beatrice a primit acordul Reginei Elisabeta a II-a pentru nuntă, după scandalul sexual al tatălui ei. Când va avea loc evenimentul

Prinţesa Beatrice a încălcat o tradiţie regală importantă la slujba de Crăciun. Totul, din cauza lui Meghan Markle

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net