Cu toții știm ce copii adorabili au Prințul William și Kate Middleton și cât de mult investesc în educația lor, dar uneori, recunosc că Charlotte și George sunt și năzdrăvani. Iar micuța prințesă, deși este mai mică decât frățiorul ei, a început deja să-și impună personalitatea.


Cam aceasta a fost sugestia Elisabetei a II-a, străbunica micuților Charlotte și George. Regina Marii Britanii i-a dat de gol în timpul unui eveniment anual în care sunt invitați la reședința regală din Sandringham elevi cu rezultate deosebite la orele de religie, de la școală.

Evenimentul se desfășoară ca un concurs, iar anul acesta, premiul a revenit lui Emily, o fetiță de zece ani, care a primit de la însăși Regina Marii Britanii, o Biblie, relatează sursele express.co.uk. Emily a fost însoțită și de părinți și de surioara ei mai mică, iar când i-a văzut, pe Elisabeta pare că au năpădit-o amintirile pentru că și-a amintit de relația frățească dintre strănepoții săi.

Emily i-a mărturisit reginei că îi place să aibă grijă de surioara ei mai mică, la fel cum e în cazul lui George și al lui Charlotte. Maiestatea Sa a zâmbit însă, pentru că știe că mai degrabă Charlotte îl „conduce” pe George. „Regina a mărturisit că Charlotte este cea care e mereu cu un ochi pe George, decât invers”.

Recent, dădaca micuților a dezvăluit că și la învățătură, micuța prințesă e mai silitoare decât fratele ei. Charlotte a deprins foarte repede limba spaniolă și vorbește foarte bine limba maternă. George este ceva mai leneș, dar nu vrea să se lase mai prejos decât surioara lui.

 

 
 
Loading...