Prințesa Charlotte, în centrul atenției la spitalul unde s-a născut frățiorul ei. Cum a furat inimile tuturor

Ultima actualizare:

    Prințesa Charlotte a furat toate privirileFoto: EPA
Prințesa Charlotte a furat toate privirileFoto: EPA

Zi mare în familia regală britanică! Luni, 23 aprilie, Kate Middleton, Ducesă de Cambridge și soția Prințului William, a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a născut un băiețel perfect sănătos.

La nici șapte ore de când a născut, ducesa a părăsit spitalul împreună cu soțul său și cu bebelușul familiei, nu înainte ca cel mic să primească vizita fraților săi, Prințul George (4 ani și 9 luni) și Prințesa Charlotte (2 ani și 11 luni). De-a stânga și de-a dreapta tatălui lor, cei doi au făcut deliciul presei în momentul în care au pășit spre scările Spitalului St. Mary's în care se aflau mama și frățiorul lor.

Momentul în care Kate și William l-au prezentat lumii pe mezinul familiei
Momentul în care Kate și William l-au prezentat lumii pe mezinul familiei

Cea care a atras toate privirile a fost Charlotte, iar gestul ei, acela de a saluta reporterii strânși la fața locului cu o mică fluturare a mâinii, a topit inimile tuturor. George s-a arătat ceva mai timid, dar a fost încurajat de tatăl lui în timp ce trecea prin fața zecilor de jurnaliști.

simeon stalpnicul png

Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Surse oficiale ale Casei Regale au declarat că Prințul William a asistat la nașterea celui de-al treilea copil al său, iar ducesa și nou-născutul se simt bine, Kate arătând la fel de spectaculos ca întotdeauna.  Numele micuțului nu a fost încă dezvăluit, dar britanicii fac presupuneri pe această temă. Printre preferatele lor se numără Arthur, James sau Alexander.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net