Prințesa Charlotte a rostit primul cuvânt în public. Cum a reacționat Kate Middleton

Ultima actualizare:
Kate Middelton a fost plăcut surprinsă când și-a auzit fiica rostind primul cuvânt în public
Kate Middelton a fost plăcut surprinsă când și-a auzit fiica rostind primul cuvânt în public

S-ar putea spune că 29 septembrie a fost ziua în care Prințul George (trei ani) și Prințesa Charlotte (un an) au făcut un adevărat spectacol în timpul turului regal din Canada. În timp ce micul prinț i-a încântat pe toți cu talentul său la crearea baloanele de săpun, Charlotte i-a surprins pe cei prezenți la eveniment după ce a rostit primul ei cuvânt în public.

Kate Middleton și Prințul William au fost invitați la o petrecere aniversară care s-a ținut în grădinile Guvernului canadian, din statul British Columbia, informează Daily Mail. Nici nu mai trebuie să menționăm că cei doi copii ai ducilor de Cambridge au fost invitații de onoare, întrucât a fost o petrecere la care au participat 24 de copii ai cadrelor militare din Canada.


    Kate Middelton a fost plăcut surprinsă când și-a auzit fiica rostind primul cuvânt în publicFoto Getty
Kate Middelton a fost plăcut surprinsă când și-a auzit fiica rostind primul cuvânt în publicFoto Getty

Prințul George se alătură surorii lui când o vede lângă un modelist de baloane

Grădinile au fost special amenajate pentru cadrul festiv, fiind organizat ca o adevărată grădină zoologică plină de animale de companie împăiate – căluți, căței și iepuri în miniatură – dar de unde nu au lipsit nici modeliștii de animale din baloane și spectacolul cu păpuși.

Prințul George și Prințesa Charlotte s-au distrat de minune la petrecere

Întreaga atenție a invitaților s-a îndreptat însă spre micuța prințesă Charlotte care, în timp ce se afla în brațele mamei sale, a rostit primul cuvânt în public. Charlotte a spus un timid „pop”, care în limba engleză înseamnă „poc”, referindu-se la balonașele colorate care se spărgeau sub privirea ei.

Kate Middleton a fost foarte încântată, dar și plăcut surprinsă când a auzit-o pentru prima dată pe fiica ei spunând un mic cuvânt în public, astfel că a răsplătit-o cu o călduroasă îmbrățișare.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net