Prințesa Diana nu l-a iubit pe Dodi Fayed! Ce relație avea cu bărbatul alături de care a murit

Ultima actualizare:

    Prințesa Diana și Dodi Fayed, amantul ei, au murit într-un tragic accident de mașină în urmă cu 20 de anifoto: Getty
Prințesa Diana și Dodi Fayed, amantul ei, au murit într-un tragic accident de mașină în urmă cu 20 de anifoto: Getty

Prințesa Diana și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de mașină, când șoferul autovehiculului în care se afla a încercat să scape de paparazzi și s-a izbit într-o mașină, iar apoi într-un parapet. Amantul ei de atunci, Dodi Fayed, a murit pe loc, în timp ce ea a fost, inițial, transportată la spital.

S-au spus ulterior diverse povești despre relația lor. Diana voia atunci să divorțeze de Charles, și ar fi urmat să se căsătorească cu Dodi Fayed. Totuși, se pare că relația lor nu avea să fie una de durată, dacă accidentul fatal nu s-ar fi întâmplat. Secretarul personal al Prințesei, Michael Gibbins, a făcut mai multe dezvăluiri, potrivit The Sun.

„Cred sincer că avea o vară foarte drăguță alături de cineva. Când vara s-ar fi terminat, totul s-ar fi destrămat între ei”, a declarat Gibbins.

Diana și-a petrecut ultima lună din viață făcând croaziere pe iachtul lui Fayed, The Jonikal. Vacanțele petrecute alături de el au stârnit zvonuri cum că ar fi însărcinată, iar unele surse au susținut că cei doi ar fi ales împreună un inel de logodnă dintr-un magazin din Monte Carlo.

Cu toate acestea, întrebat dacă Diana a pomenit vreodată ceva despre nuntă, Gibbins a răspuns: „Nu, absolut deloc. Nici nu cred asta pentru o secundă. La suprafață era fericită. Înăuntrul ei, e mai greu de spus. Era o persoană destul de complexă. La nivel superficial, da, îi plăcea să se distreze pe bărci cu Dodi Fayed. Cui nu i-ar fi plăcut?”.

Bărbatul a mai dezvăluit că Prințesa Diana nu și-ar fi revenit niciodată din dezamăgirea pe care a trăit-o în căsnicia cu Charles: „Era destul de supărător pentru ea, evident. Simțeam că este determinată să se reconstruiască, într-un oarecare fel. Era probabil destul de amărâtă și furioasă din cauza felului în care s-au întâmplat lucrurile”.

Pentru a uita de necazurile sentimentale, Diana căuta întotdeauna ceva nou de făcut? „Dacă ar fi trăit, ar fi căutat alte lucruri - și ar fi venit la mine în birou să mă întrebe de ce nu le-am găsit pentru ea”.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net