Fostul valet Paul Burrell a dezvăluit că a găsit-o pe Prințesa iana căzută pe scări,în timp ce era însărcinată în patru luni cu primul ei copil. Majordomnul susține că soția lui Charles s-a prefăcut că a căzut „pentru că își dorea să atragă atenția”.


Fostul valet al Prințesei Diana a povestit că a auzit-o pe soția lui Charles plângând și a găsit-o prăbușită pe scări. Incidentul a avut loc în 1981, când „Prințesa Inimilor” era gravidă în patru luni cu fiul ei cel mare, William. Paul Burrell a fost descris de Diana în trecut drept „piatra” ei de susținere, cei doi având o relație foarte strânsă.

Prințul Charles a înșelat-o pe Diana

diana-si-charles.jpg

Diana și Charles
Cuplul regal a divorțat în 1994
Foto: Getty

 

Fostul majordomn al familiei regale britanice a dezvăluit la un post tv britanic despre felul în care Prințesa Diana se prefăcea pentru a câștiga simpatia sau mila celor din juri. El susține că aceasta s-a arunca pe scări când era însărcinată, pentru a atrage atenția. Cu toate acestea, Burrell a ținut să previzeze că Diana nu i-ar fi făcut niciun rău copilului ei.

Despre acest incident a scris și biograful Casei Regale Andrew Morton, care a dezvăluit că Prințesa Diana a recurs la acest gest într-o încercare disperată de a-l face pe Prințul Charles să o asculte, relatează tabloidul britanic Mirror. Cuplul regal s-a căsătorit în iulie 1981, la Catedrala St. Paul din Londra, iar Prințul William s-a născut 11 luni mai târziu. Diana și Charles au divorțat în 1994, după ce au existat zvonuri că fiul Reginei Elisabeta și-ar fi înșelat nevasta. În cele din urmă, prințul Charles a și recunoscut că i-a fost infidel.

printesa_diana.jpg

Prințesa Diana
Prințesa Diana a murit în 1997, la vârsta de 36 de ani
Foto: Getty

 

Citește și

Ce amintire traumatizantă din copilărie a urmărit-o toată viaţa pe prinţesa Diana

Teorie a conspirației: Prinţesa Diana a fost ucisă de o organizaţie obscură, responsabilă de sacrificii umane

 
 
Loading...