Prințesa Diana a fost și va rămâne un model demn de urmat atât pentru milioane de femei, cât și pentru marii creatori de modă. Cu toate acestea, se pare că Prințesa nu era mulțumită de felul în care arăta și asta chiar din vina fostului ei soț, Prințul Charles. După o săptămână de la logodna celor doi, Prințul i-a reproșat acesteea că este dolofană.


Prințesa Diana a povestit cum s-a luptat cu bulimie, boală ce s-a declanșat la o săptămână după ce a fost de acord să se căsătorească cu Charles. Se pare că Prințul a prins-o de talie și i-a reproșat că este cam dolofană.

Prințesa și-a înregistrat gândurile pentru autorul Andrew Morton, singura condiție impusă fiind cea a păstrării secretelor. Ulterior, confesiunile Prințesei au fost transpuse într-o carte, ”Diana: adevărata ei poveste”.

h_50495743.jpg

epa
Prințesa Diana și-a înregistrat câteva memorii pe niște casete secrete
foto: EPA

 

”Imi amintesc prima dată când m-am îmbolnăvit. Am fost atât de încântată, pentru că am crezut că acesta este rezultatul eliberării tensiunilor. Prima dată când am fost măsurată pentru rochia de mirească aveam 29 de inch în jurul taliei, iar în ziua în care m-am căsătorit aveam 23. Acest lucru s-a întâmplat din februarie până în iulie”, mărturisea Prințesa, conform The Sun. După nici o săptămână de la cererea în căsătorie din februarie 1981, Diana a dus o luptă grea cu bulimia.

”Soțul meu și-a pus mâna în jurul taliei mele și a spus «Ești un pic dolofană aici, nu-i așa?» și acest lucru a trezit ceva în mine”, explica Diana.

Cartea senzațională descrie și faptul că Diana l-a întâlnit pe Charles când avea 16 ani. Prințul avea 29 de ani și se întâlnea cu sora acesteea în vârstă de 22.

Loading...