Emirul Dubaiului o suspectează pe soția lui, Prințesa Haya, de o relație extraconjugală cu bodyguardul ei de origine engleză, după ce acesta i-a surprins pe cei doi în Londra, în vila pe care șeicul o deține. După fuga Prințesei în Marea Britanie, a ieșit la iveală că și alte rude regale ale lui Mohammed bin Rashid al Maktoum ar fi observat apropierea nefirească dintre Haya și bodyguardul ei, un fost ofițer britanic, care asigura protecția familiei.


Zilele trecute s-a aflat că Prințesa Haya, în vârstă de 45 de ani, una dintre soțiile șeicului din Dubai, a fugit din Emiratele Arabe Unite împreună cu copiii ei și cu 39 de milioane de dolari. Se pare că aceasta ar fi avut motive serioase să părăsească țara, temându-se pentru propria viață. Haya ar fi cerut inițial azil în Germania, însă ulterior s-a aflat că s-a refugiat în Marea Britanie, creând, astfel, controverse de ordin diplomatic între cele două state.

gettyimages-1031557088-594x594.jpg

Prințesa Haya este apropiată familiei regale britanice
Foto: Getty Images

Emirul Dubaiului își suspectează soția de o relație cu bodyguardul ei

Inițial s-a speculat că fuga acesteia a avut strânsă legătură cu frica pentru propria viață, însă nu au fost oferite mai multe detalii în acest sens. S-a vehiculat însă că Prințesa ar fi aflat detalii tulburătoare despre fiica șeicului, Latifa, care a încercat să fugă din Dubai în adolescență și ar fi fost capturată și torturată la ordinele tatălui ei. „Haya este un martor cheie în acest caz și singura care poate spune cu adevărat ce i s-a întâmplat Latifei”, spun apropiații.

gettyimages-691887946-594x594.jpg

Prințesa Haya este a șasea și cea mai tânără soție a șeicului
Foto: Getty Images

După două zile, presa internațională a aruncat însă altă bombă: a avut Prințesa Haya o aventură cu bodyguardul ei de origine britanică? Se pare că Emirul Dubaiului ar fi suspectat o apropiere nefirească între soția lui și bodyguardul acesteia, atunci când i-a găsit împreună în timpul unei vizite surprize pe care i-a făcut-o Prințesei la casa ei din Londra, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului, potrivit Dailymail.

Șeicul Mohammed bin Rashid și-ar fi prins soția cu bodyguardul acesteia

Întâmplarea ar fi avut loc în luna mai a acestui an, atunci când șeicul Mohammed bin Rashid al Maktoum s-a întors neanunțat în vila lor de 85 de milioane de lire din Londra, după ce a participat la un eveniment de familie, trei dintre fiii lui alegând să se căsătorească în același timp, în Dubai. Surse apropiate familiei au dezvăluit că prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite a fost „șocat” să-l găsească pe bodyguardul englez al soției lui în casa lor și i-ar fi impus acesteia să se întoarcă imediat în Dubai. La scurt timp acesta a publicat pe rețelele de socializare și un poem cu subînțeles, în care vorbea despre trădare.

Întreaga fugă a Prințesei Haya a rezultat într-unul dintre cele mai scumpe divorțuri pe care le-a avut vreodată Marea Britanie, iar șeicul Mohammed (69) a dat-o și în judecată pe cea mai tânără soție a sa, la Curtea Supremă din Marea Britanie. Cei doi se vor lupta în instanță și pentru custodia copiilor.

Prinţesa Haya este sora vitregă a Regelui Iordaniei, Abdullah al II-lea, și a șasea soție a Emirului Dubaiului. A fost născută în Iordania și școlită în Marea Britanie, la Londra. Aceasta a urmat cursurile Univeristății Oxford și a reprezentat Iordania la Jocurile Olimpice de la Sydney, în 2000, la echitație. 

Aici puteți vedea imagini cu Latifa, fiica șeicului, care a făcut un filmuleț înainte să fugă din Dubai, susținând că ar putea să fie ultima dată când o vede cineva. Ulterior, aceasta a fost dată dispărută o perioadă, vehiculându-se că propriul ei tată ar fi torturat-o.

 
 
Loading...