Prinţul Andrew a făcut sex cu 9 femei deodată

Ultima actualizare:
Bill Clinton
Bill Clinton

Bombă! Prinţul Andrew a făcut sex cu 9 femei deodată. Femeia care susţine că a fost obligată să se culce cu el pe când avea doar 17 ani a dezvăluit pentru „The Sun” că a participat la orgia la care au mai venit 8 fete.

Fiul cel mic al reginei Elisabeta a II-a a participat la o  orgie cu 9 femei, la care era prezent şi afaceristul american Jeffrey Epstein. Dezvăluirile au fost făcute de Virginia Roberts, tânăra care susţine că a fost obligată să întreţină de trei ori relaţii sexuale cu Prinţul Andrew (54 de ani) pe când avea doar 17 ani, pentru ziarul britanic „The Sun”.

Avocaţii ei au depus o scrisoare la tribunalul din Florida, unde femeia de 30 de ani povesteşte cu lux de amănunte maratoanele sexuale care aveau loc pe insula Little St. James din Marea Caraibelor, în prima jumătate a anului 2001.

„Epstein, Andy (n.n. Prinţul), eu şi încă opt fete am făcut sex împreună. Celelalte fete nu păreau să aibă mai mult de 18 ani şi nici una nu vorbea engleză. Epstein râdea de ele şi spunea că se descurcă de minune cu «uşuraticele» alea”, a povestit Roberts.

„Femeile proveneau din Europa de Est, cel mai probabil din Rusia. Ele fuseseră aduse de Jean Luc Brunel, patronul unei agenţii de modele”, a adăugat ea. Virginia a mai dezvăluit că milionarul o învăţase să facă sex pervers, pentru a-i satisface fanteziile Ducelui de York. 

Bill Clinton nu a făcut sex cu Virginia


    Bill Clinton
Bill Clinton

Virginia Roberts a declarat în faţa judecătorilor că s-a întâlnit de două ori cu Bill Clinton, dar că niciodată nu a făcut sex cu el.

Femeia a mai mărturisit că nu l-a văzut pe fostul preşedinte american, în vârstă de 68 de ani, făcând sex cu cineva, deşi acesta fusese invitat de milionarul american de trei ori pe insula unde organiza orgiile. Clinton a fost târât în scandalul sexual în care este implicat Prinţul Andrew după ce numele lui a fost menţionat în anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net