Prințul Charles a fost depistat cu coronavirus. Cum se simte

Ultima actualizare:

    Prințul Charles a fost testat poztiv pentru coronavirusFoto Profimedia
Prințul Charles a fost testat poztiv pentru coronavirusFoto Profimedia

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, așa cum au declarat purtătorii de cuvând ai familiei regale. Prezintă forme ușoare ale virusului.

Prințul Charles a fost găsit pozitiv la testul Covid-19, în urma unui control medical și a unei analize amănunțite făsută de medici. Ducesa de Cornwall a fost testată și ea, însă în cazul ei, rezultatul a fost unul negativ. 

În conformitate cu sfaturile guvernamentale şi medicale, Prinţul şi Ducesa se autoizolează acum în Scoţia. Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire, unde au fost îndeplinite toate criteriile necesare testării și a experitzelor medicale. 

Potrivit bbc.com, nu se poate identifica de la cine a preluat, prinţul Charles, virusul din cauza numărului mare de angajamente pe care le-a desfăşurat în rolul său public în ultimele săptămâni și a persoanelor cu care a interacționat în ultimele zile.

„În conformitate cu sfaturile primite de la Guvern și de la medici, Prințul și Ducesa s-au izolat în casa lor din Scoția”, potrivit unei declarații oficiale. 

Unde se ascund regii de epidemie

Premierul britanic Boris Johnson le-a interzis persoanelor de peste 65 de ani să mai iasă din casă. Primii care s-au conformat au fost chiar membrii familiei regale. Prinţul Albert de Monaco a impus reguli stricte la Palat pentru a-şi proteja familia, după ce el a fost infectat cu COVID-19.

Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) şi Prinţul Phillip (98 de ani) s-au retras de două zile la Castelul Windsor şi sunt serviţi de doar opt servitori, ceilalţi 100 au fost trimişi acasă pentru a avea grijă de familii. Ea ţine legătura cu organizaţiile pe care le patronează prin intermediul teleconferinţelor şi se uită la televizor. Regina a închis apartamentele regale şi le-a interzis inclusiv prinţului Edward şi soţiei lui, Louise, să vină la ea, chiar dacă şi ei stau la Windsor. Toată lumea respectă la sânge regulile de igienă.

Prinţul Charles (71 de ani) şi Camilla (72 de ani) au închis Clarence House, din Londra, şi s-au refugiat pe domeniul regal Birkhall şi nu ies din casă. Prinţul Charles a fost expus la virus în urmă cu 12 zile, când a avut o întâlnire cu Prinţul Albert de Monaco (62 de ani). 

La 20 martie, monarhul monegasc a anunţat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. El s-a izolat într-o aripă a Palatului Regal din Monaco şi a redus la minimum contactul cu soţia lui, Charlene, de 42 de ani şi cu cei doi copii de cinci ani, Jacques şi prinţesa Gabrielle.

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net