Prințul Charles i-a spus prințesei Diana că nu o iubește, cu o noapte înainte de nuntă!

Ultima actualizare:

    Charles și Lady Di s-au căsătorit în 1981Foto: AFP
Charles și Lady Di s-au căsătorit în 1981Foto: AFP

Fostul astrolog al prințesei Diana, Penny Thornton, a declarat pentru un nou documentar ITV că aproape a anulat nunta cu prințul Charles după revelația din noaptea precedentă.

Prințul Charles i-a spus prințesei Diana că nu o iubește cu o noapte înainte de nunta lor, potrivit fostului astrolog al prințesei. Penny Thornton, cu care Diana a început să se consulte în 1986, a susținut că declarația a determinat-o să anuleze nunta în 1986. Într-un interviu care poate fi văzut în noul documentar ITV The Diana Interview: Revenge of a Princess, ea a spus: „Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care mi le-a spus Diana a fost că, doar cu o seară înainte de nuntă, Charles i-a spus că nu o iubește. Și asta a fost un lucru cu adevărat teribil pe care să i-l faci viitoarei tale mirese, pe care o vei lua de soție în St Paul’s fix a doua zi. Eu s-a gândit chiar să nu mai  participe la nuntă, după acel moment."

În altă parte a documentarului, Charles a fost numit „atroce” de fotograful regal Ken Lennox, pentru că a plecat să joace Polo la câteva minute după ce Diana l-a născut pe fiul lor, prințul Harry. Lennox, care aștepta în fața Spitalului St. Mary din Londra pentru a face poze cuplului și fiului lor nou-născut, a spus că i s-a părut zvonul atât de ridicol încât a pariat 50 de lire sterline, crezând că nu era adevărat, dar a pierdut, relatează Daily Star. Prințul Charles și Lady Di s-au căsătorit în anul 1981 și au divorțat în 1996.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net