Prințul Charles îi va finanța pe Harry și Meghan după retragerea lor din Casa Regală

Ultima actualizare:
Prinţul Harry era numit de colegi "Căpitanul Wales"
Prinţul Harry era numit de colegi "Căpitanul Wales"

Retragerea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii a fost una care a provocat atât întristare cât și îngrijorare în cadrul familiei regale. Regina Elisabeta a II-a a menționat niște clauze greu de acceptat de către ducii de Sussex, iar aceștia au fost nevoiți să le respecte dacă doresc să ducă o viață independentă de Coroană. Cel care s-a oferit să îi sprijine nu doar moral, cât și financiar pe ducii de Sussex în această perioadă de tranziție a fost tatăl lui Harry, prințul Charles. Iată cum va contribui Charles la noua viață a lui Harry și Meghan.

Ducele și ducesa de Sussex au decis, după luni întregi de dezbatere, să renunțe la titlurile regale și la rolurile pe care le dețin în cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Hotărârea lor a fost acceptată de regina Elisabeta a II-a, însă cei doi soți au trebuit să plătească scump pentru a primi dreptul de a-și construi o nouă viață. Ei nu vor mai avea acces la finanțare publică, nu mai patronează asociațiile regale, nu vor mai participa în călătoriile oficiale, iar prințul Harry nu va mai deține titlurile militare, lucru dureros pentru acesta, ținând cont de devotamentul arătat armatei. 

Casa din Canada, în care Meghan și Harry visează să locuiască în curând
Casa din Canada, în care Meghan și Harry visează să locuiască în curând

Duminică, 19 ianuarie, el a oferit o declarație emoționantă și a subliniat faptul că și-ar fi dorit să servească în continuare Coroana alături de soția sa, fără a accesa banii publici, însă acest lucru nu a fost posibil. El a afirmat că retragerea sa din Casa Regală nu înseamnă lăsarea în urmă a Marii Britanii și a poporului, ci doar un prim pas către o viață mai liniștită. 

Se pare că lucrurile nu sunt atât de negre totuși, în ciuda faptului că regina Elisabeta nu este încântată de decizia luată de nepotul său. Prințul Charles a decis să le fie aproape, nu doar moral, ducilor de Sussex. Potrivit dailymail.co.uk, el va contribui la bunăstarea financiară a lui Harry și Meghan timp de un an, perioadă în care situația va deveni una echilibrată pentru soți. Prințul e Wales nu se va folosi de banii ducatului de Cornwall pentru a-i susține pe cei doi, ci de fondurile sale private, conform Daily Telegraph.

Cu toate acestea, nici resursele lui Charles nu sunt inepuizabile, iar Harry și Meghan vor fi nevoiți să își găsească o sursă sigură de venit în perioada în care vor locui în Canada. Meghan Markle s-a gândit deja la viitorul cuplului, existând posibilitatea unei colaborări între designerul Misha Nonoo și ducii de Sussex, relatează publicația britanică dailymail.co.uk. 

Prințul Harry și Meghan Markle vor să se mute într-o vilă superbă din Canada


    Casa din Canada, în care Meghan și Harry visează să locuiască în curând Foto: thesun.co.uk
Casa din Canada, în care Meghan și Harry visează să locuiască în curând Foto: thesun.co.uk

Jurnaliștii de la The Sun au dezvăluit că Meghan Markle și prințul Harry vor să se mute într-un „palat” de lux care costă nu mai puțin de 25 de milioane de dolari. Proprietatea este împrejmuită de un gard precum cel avut de o fortăreață, așadar intimitatea mult dorită de cei doi va fi cu siguranță respectată. Casa de lux, cu șase dormitoare, este situată într-un cartier liniștit, în apropiera plajei Kitsilano. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net