Meghan Markle a adus pe lume un băieţel care va purta numele de Archie Harrison la începutul săptămânii, pe 6 mai, însă prinţul Charles şi soţia acestuia, Camilla Bowles, nu au avut ocazia să îl ţină în braţe pe nepot, căci datoriile regale sunt mai importante decât orice. Prinţul Charles şi Camilla Bowles se află într-un turneu în Germania şi au sărbătorit naşterea lui Archie Harrison în stil bavarez.


Sute de oameni îmbrăcaţi în costum tradiţional au aşteptat sosirea prinţului Charles şi a soţiei sale în Munchen, Germania, şi au sfidat vremea potrivinică, îndurând ploaia rece doar pentru a avea posibilitatea de a fi preţ de câteva clipe mai aproape de celebrul cuplu. Cei doi au vizitat principalele obiective turistice ale Germaniei, iar Charles a primit un ursuleţ de pluş pentru a-l oferi cadou nepoţelului său, Archie Harrison.

printul-charles-si-camilla-in-bavaria

printul charles si camilla beau bere in Bavaria
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison
Foto:EPA/EFE

Charles şi Camilla au popsit şi în Bavaria şi au primit felcitărilor celor adunaţi în sala imensă unde a avut loc o recepţie cu specific bavarez, ceea ce înseamnă că halbele imense de bere au fost nelipsite. Publicul s-a arătat entuziasmat de prezenţa lui Charles şi a Camillei şi a profitat de ocazia pentru a le ura cele mai bune gânduri îndreptate către cel mai nou membru al Casei Regale a Marii Britanii. La recepţie au participat peste 150 de pensionari care au schimbat câteva cuvinte cu cei doi soţi, iar sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare. Tatăl prinţului Harry a ţinut să demonstreze că vârsta este doar un număr aşadar a dansat cu soţia primarului bavarez şi a fost sufletul întrunirii. Pe tot parcursul vizitei, el a fost surprins zâmbind şi având o stare de spirit foarte bună, semn că rolul de bunic a fost unul pe care l-a aşteptat cu drag şi nerbăbdare, relatează express.co.uk.

charles-si-camilla

charles si camilla in bavaria
Charles a părut mai încântat de gustul berii bavareze decât soşia sa, Camilla
Foto:EPA/EFE

Halbele pe care Charles şi Camilla le-au ciocnit în cinstea nepotului Archie Harrison au fost unele de mari dimensiuni, având capacitatea de un litru. De altfel, astfel de halbe se folosesc, îm general, în timpul festivalurilor din Bavaria, cunoscute în lumea întreagă pentru atmosfera jovială şi pentru muzica ritmată care îl poate ridica de pe scaun până şi pe cel mai puţin petrecăreţ individ.

Kate Middleton şi prinţul Harry, marii absenţi de la prima apariţie oficială a lui Archie Harrison

Nu doar Charles şi Camilla s-au aflat la kilometri întregi depărtare de Archie în primele lui zile de viaţă, ci şi ducele şi ducesa de Sussex, care au participat la un şir de evenimente în North Wales

Ducele şi ducesa de Cambridge nu au făcut cunoştinţă în mod oficial cu cel mai nou membru al Casei Regale întrucât au fost nevoiţi să îndeplinească o parte din datorii. Ei au vizitat regiunea de nord a Ţării Galilor, s-au întâlnit cu vechi prieteni din această zonă unde au locuit şi ei pentru o perioadă scurtă de timp şi au strâns peturi alături de un grup de cercetaşi.

kate-middleton-si-printul-wiiliam

kate middleton si printul william
Ducii de Cambridge se aflau în North Wales în timp ce ducii de Sussex îl prezentau lumii pe micuţul Archie Harrison
Foto:Profimedia

Înainte de a participa la strângerea de gunoaie care a avut loc pe plajă, prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton s-au întâlnit cu foştii colegi ai ducelui de Cambridge. Ducele a lucrat o perioada ca pilot al unui elicopter utilizat în misiunile de salvare, iar vizita în nordul Ţării Galilor s i-a oferit ocazia de a se aşeza încă o dată în locul pilotului, în timp ce Kate a schimbat câteva zâmbete binevoitoare cu cei prezenţi.

 

Citeşte şi:

Meghan Markle şi prinţul Harry au anunţat ce nume va purta copilul! Ce decizie neobişnuită au luat părinţii

Prima imagine cu bebelușul lui Meghan Markle și al prințului Harry

 

 
 
Loading...