Prințul Charles umblă cu haine vechi dintr-un motiv nobil. Află care e acesta!

Ultima actualizare:

    Prințul Charles, 71 de ani, spune că se îmbracă precum un ceas care stă: nimerește hainele de două ori la fiecare 24 de orefoto: Gettyimages
Prințul Charles, 71 de ani, spune că se îmbracă precum un ceas care stă: nimerește hainele de două ori la fiecare 24 de orefoto: Gettyimages

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani a recunoscut că își schimbă foarte rar garderoba și că majoritatea hainelor lui sunt destul de vechi. El a declarat într-un interviu acordat redactorului șef de la Vogue, Edward Enniful, că se îmbracă ”precum un ceas stricat”.

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani a recunoscut că își schimbă garderoba extrem de rar. El nu se sfiește să recunoască sincer că își peticește hainele preferate pentru a reduce poluarea la nivel mondial. ”Sunt atent la detalii și la combinațiile de culori. Sunt fericit că găsesc oameni minunați care creează lucrurile pe care le apreciez și încerc să păstrez hainele cât mai mult timp cu putință. În felu acesta reduc emisiile de carbon la nivel planetar”, a declarat prințul într-un interviu acordat redactorului șef de la Vogue, Edward Enniful. Prințul a glumit: ”mă îmbrac bine exact ca un ceas care s-a oprit: nimeresc ora corectă de două ori la 24 de ore”.

Prințul Charles vrea să vadă mai multe croitorii care repară haine vechi

Prințul de Wales a menționat că de când este însurat cu Camilla, ducesă de Cornwall, a descoperit că vechile dughene de croitorie și de reparat încălțăminte din regatul Unit au dispărut complet. Iar acest lucru se vede în nivelul de poluare și creșterea amprentei de carbon a fiecărui individ în parte. ”Dacă s-ar redeschide acele afaceri mici de familie care repară haine și încălțăminte și am reveni la obiceiul de a prelungi viața obiectelor, poate că nivelul de poluare planetar ar scădea simțitor. Însă atunci când cererea e mare și oferta e pe măsură. Iar pentru a produce miliarde de haine și încălțări companiile cresc nivelul de poluare”, a explicat Prințul Charles.

Citește și:

Secretul tinereții Prințului Charles a fost dezvăluit. Soția lui e uimită de vitalitatea lui

Prințul Charles și Camilla, sex la telefon: „Vorbea obscen în timp ce era pe WC”

Prințul Charles a investit în reciclarea hainelor

Prințul Charles, care deține domenii inclusiv pe teritoriul României, a recunoscut că a investit recent în Modern Artisan, un concept elaborat de studenții britanici care intenționează să lanseze haine cu un impact redus de poluare. Charles a recunoscut că prinții William, 38 de ani, și Harry, 36 de ani, copiii pe care îi are cu Diana, i-au transmis că ideile lui sunt demodate. Însă amândoi i-au dat dreptate când le-a explicat cât de importantă e reciclarea hainelor pentru mediul înconjurător.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net