Să fii membru al Casei Regale a Marii Britanii nu este atât de uşor precum pare în filmele care creionează o viaţă lipsită de griji şi deţinerea unor privilegii. În realitate cei care fac parte din familia regală au o responsabilitate uriaşă şi trebuie să fie în permanenţă atenţi la fiecare gest făcut.Controlarea reacţiilor şi afişarea atitudinii potrivite nu este atât de dificilă pentru adulţi, însă cei mai mici dintre membri pot avea probleme.În weekend, ducii de Cambridge au participat la un meci de fotbal, însoţiţi de prinţul George şi prinţesa Charlotte, iar George a furat toate privirile. Iată motivul pentru care fiul cel mare al ducilor a smuls un zâmbet celor prezenţi.


Ducii de Cambridge sunt nişte părinţi responsabili care încearcă să petreacă cât mai mult timp cu cei trei copii ai lor, în ciuda faptului că programul pe care îl au este unul aglomerat, de cele mai multe ori. Atunci când nu se află în vizite oficiale, nu participă la inaugurări sau la evenimente formale, ducii de Cambridge se relaxează ca oricine altcineva.

Weekendul trecut ei au participat la meciul de fotbal disputat între Norwich şi Aston Villa. Nu singuri, ci însoţiţi de prinţul George, care a împlinit 6 ani în luna iulie, şi de prinţesa Charlotte, cunoscută pentru năzbâtiile sale. De data aceasta cel care a atras atenţia asupra sa a fost George. Micul prinţ s-a bucurat din toată inima atunci când echipa sa preferată, Aston Villa, a marcat un gol, iar fericirea sa a fost una de-a dreptul explozivă.

0_ddp_chp_3117georgejpg.jpg

printul george
Prinţul George s-a bucurat nespus atunci când echipa sa preferată a înscris cel de-al patrulea gol al serii
Foto: Captură video

William a fost nevoit să ia atitudine şi să îi tempereze reacţia întrucât se aflau în partea de tribună a fanilor Norwich, care erau complet dezamăgiţi pentru faptul că echipa lor primisese cel de-al patrulea gol al serii. Prinţul George a înţeles atenţionarea tatălui său şi şi-a reluat cuminte locul, privind atent continuarea meciului. Pe de altă parte, Charlotte nu a fost atât de fascinată de meci, afişând o expresie facială plictisită, semn că şi-ar fi dorit mai mult să se joace acasă decât să asiste la disputa sportivă, relatează mirror.co.uk.

1_norwich-city-v-aston-villa-premier-league.jpg

printul george si ducii de cambridge
Prinţul George a înţeles motivul pentru care reacţia lui nu a fost una potrivită după ce a avut o scurtă discuţie cu tatăl său
Foto: GettyImages

Charlotte s-a simţit mult mai bine la Cupa Regelui, o cursă de bărci, care a avut loc în luna septembrie în Marea Britanie.Spirit liber şi întotdeauna pusă pe şotii, Charlotte a oferit o imagine de neuitat celor care au participat la eveniment. După ce cursa propriu zisă a avut loc Kate Middleton şi-a condus fiica spre geamul lojei de unde au putut urmări îndeaproape competiţia. Micuţa nu a părut încântată de posibilitatea de a saluta ceremonios publicul aşa că a ales să scoată limba către cei prezenţi. Kate Middleton a fost surprinsă de gestul fiice sale, dar, în acelaşi timp, nu şi-a putut ascunde un zâmbet, fiind amuzată de curajul lui Charlotte. 

profimedia-0463415814.jpg

printesa Charlotte
Prinţesa Charlotte a scos limba spre public în timpul Cupei Regelui, din luna august, 2019
Foto: Profimedia

Cei care sunt la rândul lor părinți, au apreciat reacția Ducesei de Cambridge. Videoul a ajuns rapid virat pe internet, iar părinți de pretutindeni au comentat pozitiv pozna micuței Charlotte, amuzați de situație. „E un copil normal! Nu poți să le controlezi fiecare mișcare. Reacția lui Kate a fost fantastică”, a scris un internuat, potrivit The Sun. 

 
 
Loading...