Prinţul George, fiul cel mare a ducelui şi ducesei de Cambridge, este un ajutor de nădejde pentru părinţii săi şi nu fuge de responsabilităţi, deşi are doar cinci ani. Recent, el i-a uimit pe curierii care trebuiau să livreze o comandă la reşedinţa din Norfolk. Iată cum i-a luat prinţul George prin surprindere pe aceştia!


Prinţul George, în vârstă de cinci ani, i-a uimit pe curierii care au sosit la Anmer Hall pentru a onora o comandă atunci când şi-a făcut prezenţa, în faţa porţii reşedinţei, alături de tatăl său, fiind mai mult decât nerăbdător să îl ajute pe prinţul William să care produsele cumpărate. Anmer Hall se situează aproape de reşedinţa reginei din Sadringham, iar membrii Casei Regale îşi petrec adesea weekend-urile în această zonă rurală, departe de agitaţia oraşului. 

kate-middleton-william-familie.jpg

kate middleton alaturi de printul william si de cei trei copii
Kate Middleton şi prinţul William alături de cei trei copii ai lor
Foto: Profimedia

Potrivit mirror.co.uk, chiar şi atunci când se află la Anmer Hall, prinţul George trebuie să îndeplinească un număr de sarcini pe care oricare alt copil le-ar face acasă, aşadar nu este surpinzător că George a fost desemnat să îl ajute pe prinţul William. O sursă a relatat pentru publicaţia The Sun faptul că "prinţul George este o persoană foare săritoare şi de fiecare dată îi întreabă pe cei de la livrări cum îi poate ajuta. Este un copil foarte curios. Desigur, el primeşte cele mai uşoare dintre plase, iar asta indică cât de implicat este William şi faptul că îşi doreşte ca fiul său să devină un om politicos şi gata să îi ajute pe cei din jur atunci când este nevoie". 

Prinţul George, un copil ştrengar

Prinţul William a vorbit în repetate rânduri despre cei trei copii ai săi, folosind cuvinte de laudă de fiecare dată. Trecerea de la statutul de burlac la cel de bărbat căsătorit a repreznetat o schimbare fundamentală pentru modul său de viaţă, a declarat prinţul William, dar a subliniat că viaţa de familie este un aspect care îi aduce multă satisfacţie. Fiul cel mare al lui Charles a dezvăluit că George este un copil plin de viaţă, foarte neastâmpărat, care uneori îi îngrijorează prin năzbâtiile pe care le face.

 ”George este un mic ştrengar uneori, mă ţine cu sufletul la gură, dar în general este un băiat foarte dulce. Charlotte, având în vedere faptul că eu nu am avut o soră, reprezintă pentru mine o dinamică familială foarte diferită. Îmi ador copiii foarte mult şi am învăţat multe lucruri despre mine însumi şi despre viaţa de familie după venirea lor pe lume”, a adăugat prinţul William. 

 

Citeşte şi

Cea mai frumoasă imagine de Crăciun, cu copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William

Prințul Charles, înconjurat de nepoți la 70 de ani. Cum s-a purtat bunicuța Camilla

 

 
 
Loading...