Prințul George a împlinit 6 ani! Poze adorabile făcute chiar de mama lui, în grădina palatului

Ultima actualizare:
Prințul George, într-un tricou al echipei naționale a Angliei
Prințul George, într-un tricou al echipei naționale a Angliei

Ce repede a trecut timpul! Prințul George a împlinit 6 ani, pe 22 de iulie. Cu ocazia zilei lui de naștere, Palatul Kensington a publicat o serie de imagini absolut adorabile, realizate chiar de Kate Middleton (37 de ani).

În primele două fotografii, prințul George râde cu gura până la urechi, în iarbă, în timp ce mama lui îi face poze. Imaginile au fost realizate în grădina Palatului Kensington, în urmă cu o lună, potrivit tabloidului britanic The Sun. Îmbrăcat în tricoul naționalei Angliei, prințul George îi calcă pe urme tatălui său, William (37 de ani), care este președintele Asociației de Fotbal din Marea Britanie. Potrivit unor surse apropiate de familia regală, micuțul este foarte pasionat de fotbal și, pe semne, ar fi și foarte talentat. Nu este exclus ca prințul George să devină primul fotbalist din familia regală. 

Prințul George, în vacanța din Caraibe
Prințul George, în vacanța din Caraibe

Prințul George seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl lui


    Prințul George, în vacanța din CaraibeFoto: Kate Middleton/Getty
Prințul George, în vacanța din CaraibeFoto: Kate Middleton/Getty

O a treia fotografie a fost făcută săptămâna aceasta tot de Kate Middleton, în timpul vacanței din Caraibe, pe insula Mustique, unde cuplul regal și cei trei copii stau la o vilă care a costat 28.0000 de euro pe săptămână. Această locație este preferata ducilor de Cambridge de ani buni. Vila este dotată cu tot luxul de care au nevoie, iar cei trei copii, Louis ( 1an), Charlotte (4 ani) și George, au camera lor și tot spațiul necesar pentru joacă. 

Din cele mai recente fotografii se vede cum George începe să semene din ce în ce mai mult cu tatăl lui, prințul William, iar unii fani ai familiei regale britanice cred că moștenitorul la tron îi moștenește și trăsăturile regretatei prințesa Diana.

Prințul William alături de părinții lui, Charles și Diana, pe 14 decembrie 1983
Prințul William alături de părinții lui, Charles și Diana, pe 14 decembrie 1983

De când a devenit mamă, Kate Middleton s-a obișnuit să fie „fotograful oficial” al copiilor săi, iar fotografiile ei par să fie realizate de un „ochi” profesionist. Pe lângă grădinărit, fotografia este unul din hobby-urile ei preferate. În trecut, palatul Kensington a ales să publice mai multe imagini superbe și cu prințesa Charlotte și prințul Louis, făcute tot de ducesa de Cambridge.

Citește și

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net