Prinţul George a împlinit miercuri (22 iulie) şapte ani, iar Kate Middleton şi Prinţul William au împărtăşit două noi fotografii cu fiul lor cel mare pentru a marca momentul. Conform tradiţiei, ducesa de Cambridge a fost cea care a realizat imaginile


Instantaneele îl surprind pe micuţ într-o postură foarte relaxată, cu un zâmbet larg pe faţă, în haine sport. În prima imagine, părul lui George e aranjat, iar prinţul stă cuminte în faţa unui gard, iar în cea de-a doua, râde larg, cu părul răvăşit de vânt. 

Kate, care este pasionată de fotografie, face de ani buni poze cu familia ei, pe care le publică cu ocazia zilelor de naştere ale celor mici şi a fost des lăudată pentru talentul ei artistic.

printul-george-2.jpg

Prinţul George a fost fotografiat de mama lui, conform tradiţiei
foto: Instagram/Palatul Kensington

Prinţul George, zi de naştere petrecută în izolare

Conform mirror.co.uk, imaginile au fost realizate cel mai probabil în Norfolk, unde Kate, William şi cei trei copii se află în izolare. Nu se ştie cum va petrece George cea de-a şaptea aniversare, dar recent guvernul Regatului Unit a relaxat condiţiile de carantină, aşa că s-ar putea să aibă câţiva invitaţi miercuri. 

Anul trecut, Kate şi William i-au organizat o petrecere inspirată de fotbal, la Palatul Kensington şi i-au invitat pe colegii de şcoală ai lui George. Însă ziua propriu-zisă a fost petrecută pe insula Mustique, din Caraibe, unde familia a fost într-o vacanţă de vară de două săptămâni. 

Şi Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis şi-au serbat zilele de naştere în izolare

kate-william-printul-william-copii.jpg

Kate Middleton şi Prinţul William au împreună trei copii, George, Charlotte şi Louis
foto: Instagram/Palatul Kensington

Toţi cei trei copii ai familiei Cambridge şi-au petrecut anul acesta zilele de naştere în izolare. Prinţul Louis, născut în aprilie, a fost fotografiat de Kate cu un curcubeu pictat chiar de el, pentru a arătat sprijinul pentru medicii britanici. Luna următoare, Prinţesa Charlotte a fost surprinsă în timp ce ducea paste făcute în casă vecinilor. 

 

 

 
 
Loading...