Prințul Harry, amintiri dureroase despre mama sa, Prințesa Diana

Ultima actualizare:

    Prințesa Diana și Harry, la un eveniment în anul 1991Foto: Getty
Prințesa Diana și Harry, la un eveniment în anul 1991Foto: Getty

În 2017 se împlinesc 20 de ani de la dispariția fulgerătoare a Prințesei Diana, membra Familiei Regale din Marea Britanie care a atins inimile celor mai mulți oameni din toată lumea. În 31 august 1997, la Paris, mama Prinților William și Harry își pierdea viața și lăsa acasă doi copii mici, de 14 și 12 ani.

Rebelul Casei Regale, Harry, nu a fost niciodată prea vocal cu privire la subiectul dispariției mamei sale, extrem de dureros, mai ales că era doar un băiețel de 12 ani asupra căruia era ațintită toată presa.

Legătura cu cea care i-a dat viață este și acum puternică, mai ales că Harry a recunoscut că a fost inspirat de actele caritabile ale Dianei și că tocmai de aceea a luat decizia de a ajuta oamenii nevoiași din Africa, notează The Sun.


    Prințesa Diana a murit în 1997Foto: Getty
Prințesa Diana a murit în 1997Foto: Getty

“De fapt, niciodată nu am accesptat ceea ce s-a întâmplat (moartea Dianei n.r.). Este vorba despre multe emoții îngropate. Pentru o bună parte din viața mea, nu am vrut să mă gândesc la asta. Mama a murit când eu eram foarte, foarte tânăr. Acum am atât de multă energie, sunt motivat și sunt norocos să fiu într-o poziție care îmi permite să fac o diferență în lume. Până la un anumit nivel, există multă muncă pe care mama mea nu a putut să o finalizeze. Eu am această dragoste pentru Africa și nu o să dispară niciodată. Sper să o transmit mai departe și copiilor mei”, a declarat Prințul Harry, la aniversarea de 10 ani a unei organizații de caritate pe care a înființat-o și pe care o patronează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net