Prinţul Harry ar fi putut fi ginerele lui George W. Bush. Ce l-a împiedicat să iasă cu fiica fostului preşedinte

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry a fost unul dintre cei mai râvniţi burlaci până să se căsătorească cu Meghan Marklefoto: Getty
Prinţul Harry a fost unul dintre cei mai râvniţi burlaci până să se căsătorească cu Meghan Marklefoto: Getty

Prinţul Harry are o căsnicie fericită şi un copil frumos cu Meghan Markle, dar acum câţiva ani a fost la un pas să fie cuplat cu nimeni alta decât Barbara Bush, fiica lui George W. Bush. A spus-o chiar Jenna Bush Hager, sora ei geamănă, care a încercat să le facă "lipeala", dar un lucru a împiedicat-o.

FIica fostului preşedinte american George W. Bush, Jenna a povestit că a vrut să îi propună lui Harry să iasă la o întâlnire cu sora ei geamănă, şi crede că Barbara şi prinţul ar fi putut chiar să se căsătorească. Un lucru a împiedicat însă ca ducele să ajungă cumnatul ei: două perechi de ochelari de soare. 

Jenna, care este jurnalistă, i-a luat un interviu lui Harry în 2019, la Jocurile Invictus din Florida. Atunci, ea a ţinut să îi dea numărul de telefon al Barbarei şi totul părea că merge ca pe roate, până când prinţul a propus ca el şi Jenna să poarte ochelari de soare. Asta a pus o barieră între ei, susţine fiica lui Bush, conform huffpost.com. 

Jenna, cu Barbara (mijloc) şi tatăl lor, George W. Bush
Jenna, cu Barbara (mijloc) şi tatăl lor, George W. Bush

Totuşi, în timpul interviului, Jenna l-a întrebat pe Harry cum stă cu viaţa amoroasă şi chiar i-a spus că şi sora ei e singură, însă numărul de telefon al Barbarei nu a ajuns la ducele de Sussex.

Jenna nu regretă însă că a încercat să îi facă lipeala surorii ei cu Harry în acest fel. "Părinţii mei s-au cunoscut tot aşa, după ce cineva i-a trimis la o întâlnire. Cred că ar merge şi pentru sora mea. Iar Harry e un tip grozav", a mai spus fiica fostului preşedinte.  

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net