Prințul Harry îi atacă iar pe jurnaliști și îi amenință cu judecata, după ce fotografii cu Meghan şi Archie au făcut, din nou, înconjurul lumii

Ultima actualizare:
Imaginile făcute de paparazzi care l-au înfuriat pe Harry
Imaginile făcute de paparazzi care l-au înfuriat pe Harry

Deși și-a sacrificat titlul regal pentru ideea unei vieți mult mai liniștite, atunci când a decis să se retragă în mod oficial din familia regală britanică, iată că Ducele de Sussex duce în continuare un război cu presa.

Chiar şi după ce au anunțat că își doresc să facă un pas în spate de viața lor ca regalități, explicând în cadrul unui interviu sincer și emoționant că nu știu să gestioneze foarte bine toată această expunere mediatică ce îi au în vizor, cei doi duci de Sussex sunt în continuare urmăriţi la orice pas de presa din străinătate. 

Ducii de Sussex, din nou în război cu presa

La scurt timp după ce câteva imagini în care apar soția lui, Meghan, și fiul lor, Archie, plimbându-se prin parc alături de doi căței, au făcut înconjurul internetului, Harry le-a declarat din nou război tabloidelor, amenințând chiar și cu aducerea acestora în instanță, potrivit Telegraph.

Cei doi duci spun că se simt agresați și urmăriți, în special după ce au anunțat separarea de Casa Regală Britanică, ei dorindu-și fix opusul acestei situații. Conform presei străine, avocţii celebrului cuplu au declarat că respectivele fotografii au fost făcute de un paparazzo, totul fără ştirea lui Meghan. 


    Imaginile făcute de paparazzi care l-au înfuriat pe HarryFoto: Captură Video Daily Mail
Imaginile făcute de paparazzi care l-au înfuriat pe HarryFoto: Captură Video Daily Mail

După apariția acestor fotografii, Harry, care până în acest moment a mai dat în judecată câteva tabloide pentru violarea intimităţii, dar şi după informaţiile false publicate despre soţia sa, acesta a avertizat presa printr-o declaraţie extrem de emoţionantă.

Harry spune că nu își dorește ca Meghan să aibă aceeași soartă ca mama lui

„Mi-am pierdut mama, iar acum îmi văd soţia devenind victima aceloraşi forţe puternice. Cea mai mare temere a mea din istorie se repetă. Am văzut ce se întâmplă când o persoană pe care am iubit-o nu a mai fost tratată ca fiind o persoană reală”, a spus Ducele de Sussex, aducând aminte de incidentul în care mama sa, Prințesa Diana, a murit într-un accident în timp ce era urmărită de paparazzi.

„Vă mulțumesc vouă, publicului, că ne susțineți. Apreciem foarte mult, chiar dacă aveți impresia că nu se vede acest lucru. Chiar avem nevoie”, a mai adăugat Harry, potrivit Huff

Fotografiile au fost făcute în Canada, unde ducii de Sussex „s-au refugiat” după părăsirea monarhiei britanice. De asemenea, reprezentanții cuplului susțin că paparazzi s-au instalat în fața reședinței din Canada a celor doi pentru a realiza imagini cu aceștia și a le vinde. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net