Prinţul Harry împlineşte 34 de ani. Iată cum îşi va sărbători ducele de Sussex ziua de naştere

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry împlineşte 34 de ani la 15 septembrie Foto:Getty
Prinţul Harry împlineşte 34 de ani la 15 septembrie Foto:Getty

Prinţul Harry, al şaselea la tron în linia succesiunii, împlineşte sâmbătă, 15 septembrie vârsta de 34 de ani. În ciuda faptului că admiratorii Casei Regale aşteaptă cu nerăbdare veşti privind modul în care acesta îşi va petrece ziua de naştere, cel mai probabil ducele de Sussex nu îşi va face apariţia public, ci va participa la o cină restrânsă alături de ceilalţi membri ai Casei Regale a Marii Britanii.

Prinţul Harr al Marii Britanii împlineşte pe 15 septembrie 34 de ani. Ducele de Sussex şi soţia acestuia, fosta actriţă Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, vor sărbători evenimentul într-un cadru restrâns, căci nu au programat niciun eveniment public. Potrivit tradiţiei regale o cină va fi organizată în cinstea prinţului Harry, La masă vor participa doar membri ai familiei, iar accesul străinilor va fi complet interzis.

Fotografie de la nunta prinţului Harry cu iubita sa din facultate, Kate Middleton
Fotografie de la nunta prinţului Harry cu iubita sa din facultate, Kate Middleton

Harry va fi sărbătorit în cadrul unei petreceri restrânse, însă nu se poate spune acelaşi lucru şi despre modul în care tatăl său, prinţul Charles va fi celebrat peste mai puţin de două luni. Potrivit harpersbazaar.com, regina Elisabeta a II-a doreşte să organizeze o petrecere de anvergură în onoarea lui Charles, care va împlini vârsta de 70 de ani pe data de 14 noiembrie.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit soţ şi soţie pe 19 mai 2018
Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit soţ şi soţie pe 19 mai 2018

Atunci palatul Buckingham îşi va deschide porţile pentru invitaţi de seamă care vor participa la o festivitate privată. Potrivit zvonurilor, invitaţiile au fost deja trimise, iar o serie de membri ai famiiilor regale din Europa sunt aşteptaţi să păşească pe tărâmul Marii Britanii cu oceastă ocazie specială. 

Reprezentanţii palatului Kesington au scris un mesaj pe contul de Twitter prin care au mulţumit tuturor celor care i-au transmis urări prinţului Harry, devenit duce de Sussex pe 19 mai, după ce s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, fosta actriţă de origine americană, Meghan Markle. 

„Vă mulţumim tuturor pentru mesajele minunate cu ocazia zilei de naştere a Ducelui de Sussex!'“, a scris pe Twitter Palatul Kensington, reşedinţa din Londra a cuplului regal. 

Regina va organiza o petrecere grandioasă pentru fiul său, prinţul Charles
Regina va organiza o petrecere grandioasă pentru fiul său, prinţul Charles

Anul trecut prinţul Harry şi-a petrecut ziua de naştere într-un mod special, alături de cea care avea să-id evină soţie, departe de lume şi de îndatoririle de zi cu zi. Cei doi s-au aflat într-o vacanţă de vis în Botswana la scurt timp după ce s-au cunoscut. Potrivit spuselor acestora, vacanţa a fost una romantică şi plină de mister. 

Cea mai aşteptată nuntă a anului 

Prinţul Harry şi Merghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, iar oamenii din întrega lume au aşteptat cu sufletul la gură evenimentul.  Peste 100.000 de persoane au ieșit pe străzi în speranţa de a-i vedea măcar în treacăt pe mire şi mireasă. S-au cheltuit peste 29,7 milioande lire sterline pentru securitate. Înainte de nuntă, prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, şi-au petrecut noaptea separat. 

Cei doi au devenit ducele şi ducesa de Sussex pe 19 mai, în urma căsătoriei
Cei doi au devenit ducele şi ducesa de Sussex pe 19 mai, în urma căsătoriei

În timp ce prinţul Harry l-a avut alături pe fratele lui, prinţul William, la hotelul Coworth Park, Meghan şi mama sa, Doria Ragland, au stat la hotelul Cliveden House. După nuntă, prinţul Harry şi soţia sa, Meghan au primit titlurile de Duce şi Ducesă de Sussex.

Prinţul Harry, un copil plin de energie

Prinţul Charles a declarat, în nenumărate rânduri că Harry a fost un copil foarte obraznic şi neastâmpărat în comparaţie cu fratele mai mare, Prinţul William.  Se pare, totuşi, că Harry nu s-a ferit de pozne nici la maturitate. El a fost implicat în diverse scandaluri.

Prinţul Harry, la vârsta de 16 ani
Prinţul Harry, la vârsta de 16 ani

Printre cele mai cunoscute isprăvi pe care le-a comis Harry se numără posesia de canabis şi deghizarea sa într-o uniformă nazistă, precum şi performarea unui număr de striptease într-un club din Las Vegas.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net