Prințul Harry a înfuriat-o pe Meghan Markle! Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și printul Harry , înainte de ceartă
Meghan Markle și printul Harry , înainte de ceartă

Prințul Harry a înfuriat-o pe soția sa, Meghan Markle. El nu a vrut să asculte, când ea i-a interzis să se întoarcă în țara natală.

Prințul Harry (35 de ani) a înfuriat-o pe soția sa, Meghan Markle (38 de ani). El ar fi plecat în secret în Marea Britanie, pentru a fi alături de tatăl lui, prințul Charles (71 de ani), infectat cu coronavirus. Prințul nu a putut să stea liniștit în vila lor de 22 de milioane de dolari din Vancouver, știind că părintele său este în suferință, susține revista australiană ”New Idea”. Meghan s-a supărat, fiindcă nu ar fi vrut ca soțul ei să-și riște viața în contextul epidemiei de Covid-19, care ia amploare în Marea Britanie. Ea se gândește că Harry poate să pună în pericol și sănătatea fiului lor, Archie,, în vârstă de zece luni, la întoarcere.

Meghan Markle, însărcinată din nou? Motivul pentru care ducii de Sussex se grăbesc să devină iar părinți

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

Scandal pntru plata securității prințului Harry și a lui Meghan

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se mute în Los Angeles, California, SUA, împreună cu micuțul Archie. Nici nu au apucat să facă mișcarea și președintele american, Donald Trump, a avut o reacție ciudată împotriva lor. El le-a transmis, prin intermediul presei, că nu are de gând să le plătească, sub nici o formă, cheltuielile necesare pentru a le asigura securitatea, care se ridică la 10 milioane de dolari. Asta, deși se declară un mare admirator al bunicii lui Harry, Regina Elisabeta a II-a, și a Marii Britanii. Trump a spus că cei doi trebuie să-și plătească singuri paza, ”că au resurse”. Prințul Harry și Meghan Markle s-au grăbit să-i răspundă că nici măcar nu i-au cerut ceva și că au fonduri private la dispoziție. Prințul Harry a înfuriat-o pe soția sa, Meghan Markle, pentru că a fugit la căpătâiul tatălui lui.

.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net